10.09.17

Skriftskolanmälningar tas emot 11.9–2.10 Share

Anmälningsblaketten till Vasa svenska församlings skriftskola 2017–2018 har publicerats. Sista anmälningsdag är 2.10.

Anmälningsblanketten till Vasa svenska församlings skriftskolor 2017–2018 har publicerats. Anmälningarna tas endast emot via den elektroniska blanketten. Sista anmälningsdag är 2.10.

Du som är född år 2003 och har börjat åttan i höst har möjlighet att vara med i konfirmandarbetet detta år. Du behöver inte vara medlem i Vasa svenska församling för att gå i skriftskola här.

I år ordnas tre vinterskriftskolor och sex sommarskriftskolor, varav en är dagsläger och fem är lägerskriftskolor. En nyhet i år är sportskriban som ordnas på Norrvalla i Vörå i samarbete med Folkhälsan. Kostnaderna för deltagande i skriftskola varierar beroende grupp. Ett par grupper (vinterskirftskolan och dagsskriban) är avgiftsfria medan lägerskriftskolorna kostar 51 euro. Sportskriban kostar 390 euro.

Skribabroschyr 2017 (pdf 2,2 MB)
Infobrev om idrottsskriftskolan (pdf 162 kB)

Gå till "Nyheter"