Temadagar

Slödag för årskurs 1-6

På Sundom prästgård fredag 21.10 kl. 10-15. Ingen avgift. Anmälan via webben 26.9-14.10. Kontaktperson Malin Lind, 044 480 8341

Länk till anmälan härÖppna länk i ny flik

10 års kalas

Vi i församlingen vill fira din 10 års dag tillsammans med dig. På programmet finns aktivitetsstationer, "knytkalas" och andakt. En liten överraskning.

Nästa 10 års fest våren 2023.

Välsingelse av ettor

Det nya både lockar och oroar de ivriga nybörjarna. Att skicka i väg sitt barn till skolan är omtumlande också för en förälder. En vuxen vet så mycket om hur hård världen kan vara och hur sårbart ett barn är. Ibland kan man inte göra någonting annat än be: "Gode Gud, ta hand om mitt barn". Därför vill vi bjuda er till välsignelse av ettor. Kom, vi ber om välsignelse tillsammans! Vid skolstart i augusti på kvällstid i Trefaldighetskyrkan och i Sundom kyrka. Ingen anmälan krävs.

Ett barn och en vuxen med änglavingar på ryggen går längs en väg. De syns bakifrån.

ledande ungdomsarbetsledare med ansvar för barn- och ungdomsverksamheten
Vasaesplanaden 3 E vån. 4