Temadagar

Slödag för åk 1-6

Vi ser på film, chillar, äter gott, pysslar och firar andakt på Vinden i Sundom prästgård. Det ordnas en slödag på hösten och en på våren. Nästa slödag den 24.2.2020.

Anmäl här

Påskpyssel för hela familjen

Påskpyssel i Gerby församlingshem 4.4.2020 kl. 12-14.00. Vi inleder med påskandakt kl. 12.00. Ingen anmälan krävs, frivillig avgift till missionen.

10-års kalas

På Palmsöndagen 5.4.2020 bjuder vi in alla år 2010 födda  barn till 10-års kalas i Trefaldighetskyrkan. Inleds kl. 13.00 med gudstjänst, efteråt kyrkkaffe med saft, kladdkaka och glass. Varje födelsedagsbarn får en gåva. Injudan kommer per post.  Sista anmälningsdag 30.3.2020. Anmälan 14.1.-30.3.2020.

Anmäl här

Välsingelse av ettor

Det nya både lockar och oroar de ivriga nybörjarna. Att skicka i väg sitt barn till skolan är omtumlande också för en förälder. En vuxen vet så mycket om hur hård världen kan vara och hur sårbart ett barn är. Ibland kan man inte göra någonting annat än be: "Gode Gud, ta hand om mitt barn". Därför vill vi bjuda er till välsignelse av ettor. Kom, vi ber om välsignelse tillsammans! Vid skolstart i augusti på kvällstid i Trefaldighetskyrkan och i Sundom kyrka. Ingen anmälan krävs.

Ett barn och en vuxen med änglavingar på ryggen går längs en väg. De syns bakifrån.
ungdomsarbetsledare
Vasaesplanaden 3 E, vån. 4

Ansvarig för verksamheten för barn i åldern 7–13 år.

ledande ungdomsarbetsledare med ansvar för barn- och ungdomsverksamheten
Vasaesplanaden 3 E vån. 4