Temadagar

Slödag

Vi ser på film, chillar, äter gott, pysslar och firar andakt på Vinden i Sundom prästgård. Det ordnas en slödag på hösten och en på våren. Nästa slödag den 21.9.2019. Vårens slödag ordnas den 24.2.2020.

Anmäl här 1.-15.9.2019. Du kan anmäla dig till vårens slödag i slutet av januari 2020.

Natt i Sundom kyrka

Under novemberhelgen firas “Natt i kyrkan” på olika håll i landet. Natt i kyrkan firas för att uppmärksamma att arbete bland barn och ungdomar har gjorts i kyrkan i 100 år. Övernattningen lördag 16.11 inleds klockan 18 och avslutas på söndag klockan 12. Söndagens högmässa planeras klockan 20–21. Det är möjligt att komma till kyrkan endast för att medverka i planeringen ifall man inte vill sova över där.

Evenemanget är inhiberat på grund av för få deltagare. Tills nästa år!

De vackraste julsånger för hela familjen

Vi sjunger de vackraste julsånger med hela familjen i Gerby församlingshem den 8.12.2019.

Påskpyssel för hela familjen

Påskpyssel i Gerby församlingshem 4.4.2010 kl. 12-14.00. Vi inleder med påskandakt kl. 12.00. Ingen anmälan krävs, frivillig avgift till missionen.

10-års kalas

På Palmsöndagen 5.4.2020 bjuder vi in alla år 2010 födda  barn till 10-års kalas i Trefaldighetskyrkan. Inleds kl. 13.00 med gudstjänst, efteråt kyrkkaffe med saft, kladdkaka och glass. Varje födelsedagsbarn får en gåva. Injudan kommer per post.  Sista anmälningsdag 23.3.2020. Anmälan 1.-23.3.2020.

Välsingelse av ettor

Det nya både lockar och oroar de ivriga nybörjarna. Att skicka i väg sitt barn till skolan är omtumlande också för en förälder. En vuxen vet så mycket om hur hård världen kan vara och hur sårbart ett barn är. Ibland kan man inte göra någonting annat än be: "Gode Gud, ta hand om mitt barn". Därför vill vi bjuda er till välsignelse av ettor. Kom, vi ber om välsignelse tillsammans! Vid skolstart i augusti på kvällstid i Trefaldighetskyrkan och i Sundom kyrka. Ingen anmälan krävs.

Ett barn och en vuxen med änglavingar på ryggen går längs en väg. De syns bakifrån.
ungdomsarbetsledare
Vasaesplanaden 3 E, vån. 3

Barn 7–13 år

Hej!

Jag arbetar mest med barnen i skolåldern och skriftskola.

Ta gärna kontakt om du funderar över någonting!

Gud välsigne dig! Du e viktig!

ledande ungdomsarbetsledare, vik. ledare för barnverksamheten
Vasaesplanaden 3 E vån. 3