Temadagar

INHIBERAT 10-års kalas

På Palmsöndagen skulle vi ha firat 10 års-kalas med många glada barn. Nu flyttar vi kalaset till ett senare datum och meddelar alla födda 2010 när kalaset kommer att ordnas.

Välsingelse av ettor

Det nya både lockar och oroar de ivriga nybörjarna. Att skicka i väg sitt barn till skolan är omtumlande också för en förälder. En vuxen vet så mycket om hur hård världen kan vara och hur sårbart ett barn är. Ibland kan man inte göra någonting annat än be: "Gode Gud, ta hand om mitt barn". Därför vill vi bjuda er till välsignelse av ettor. Kom, vi ber om välsignelse tillsammans! Vid skolstart i augusti på kvällstid i Trefaldighetskyrkan och i Sundom kyrka. Ingen anmälan krävs.

Ett barn och en vuxen med änglavingar på ryggen går längs en väg. De syns bakifrån.
ungdomsarbetsledare
Vasaesplanaden 3 E, vån. 4

Ansvarig för verksamheten för barn i åldern 7–13 år.

ledande ungdomsarbetsledare med ansvar för barn- och ungdomsverksamheten
Vasaesplanaden 3 E vån. 4