Två flickor gungar och en vuxen ger fart

Dagklubben

För 35 åringar. Grupperna är små, vilket gör att barnen blir sedda och hörda av barnledarna. I dagklubben får barnen stilla sig en stund och lära känna Bibeln och Gud, men också leka, pyssla och lyssna på sagor tillsammans med barnledarna. All verksamhet utgår från barnen och sker på deras egen nivå. Utelek och vistelse ordnar vi i mån av möjlighet, beroende på platsen. Kostnad: 20 €/termin.

Anmälning

Anmälning till dagklubbarna sker  under slutet av vårterminen och höstterminen. Ifall ert barn önskar en plats i dagklubben, kan man kontakta ledaren för barnverksamheten för att kolla ifall det finns ströplatser kvar.

Var?

Dagklubbarna ordnas i:

• Gerby församlingshem,                 Ledare: Martina Skoglund och Camilla Westin.
    Mån, tors kl.13-16 och fre kl. 9-12
  • Centrum, Vasaepl. 3E,                     Ledare: Britt-Marie Kvist-Grönros och Susanne Holm.
    Tis och fre kl. 9-12
  • Sundom prästgård, dagklubben    Ledare: Britt-Marie Kvist-Grönros och Susanne Holm.
    Mån och tors kl.13-16

Vårterminen inleds vecka 2 och slutar i maj 2021.

Anmälan till vårterminen:

Anmälningsperioden är 26.11-10.12.2020