Flicka som leker i sandlådan. Hon bakar en sandkaka.

Familjegrupper

Små och stora

Grupperna är öppna och det krävs ingen anmälan. Välkommen med!

En avkopplande och stilla, men social stund för dig som vuxen och en rolig lekstund för ditt/dina barn. Du kan vara en förälder, mor och farförälder elller annan vårdnadshavare.

Liten servering.

Grupperna:

• måndagar kl. 9.30–11.00 i Sundom dagklubb (vid prästgården, Skutnäsvägen 6)
    ledare Britt-Marie Kvist-Grönros och Susanne Holm

Ladda ner händelsekalendern för Små och stora i Sundom våren 2020 (pdf)
  • tisdagar kl. 9.30–11.00 i Gerby församlingshem (Tallmarksvägen 3)
    ledare Monika Lindvik och Camilla Westin
  • onsdagar, jämna veckor, kl. 14–15.30 på Vasaesplanaden 3E, dagklubbsutrymmet
    ledare Monika Lindvik och Camilla Westin

Familjeklubb

En öppen familjeklubb för barn i alla åldrar tillsammans med en vuxen. Vi sjunger, pysslar, leker och håller en samling. Liten kvällsbit serveras innan hemfärd. Ingen förhandsanmälan, utan kom när det passar dig och ditt barn!

Utekul

Vi träffas utomhus varannan vecka för att leka, umgås och njuta av naturen. Riktar sig till barn under skolåldern tillsammans med vuxen, men storasyskon får gärna följa med. Packa gärna med en liten matbit för en picknick. Under terminens gång samlas vi runtom i Vasa stad för uteaktiviteter.

Babycafé

Babycafé är de allra minstas egen träffpunkt. Gruppen riktar sig till föräldrar och barn i åldern 0–12 månader. På träffarna lär vi oss de enklaste ramsorna, rimmen och sångerna. Här finns även utrymme för frågor och tankar som rör det lilla barnet och dess vardag. Det är skönt att träffa andra som bär på samma funderingar. Vi dricker också en kopp kaffe och stillar oss en stund. Välkommen med då det passar dig och din baby. Ingen förhandsanmälan behövs!