Flicka som leker i sandlådan. Hon bakar en sandkaka.

Familjegrupper

Små och stora

Grupperna är öppna och det krävs ingen anmälan. Välkommen med!

En avkopplande och stilla, men social stund för dig som vuxen och en rolig lekstund för ditt/dina barn. Du kan vara en förälder, mor och farförälder elller annan vårdnadshavare.

Liten servering.

Små & stora hålls:

Tisdagar i Gerby församlingshem kl. 9.30-11.00. Start 1.9.

Onsdagar på Vasaesplananden 3, dagklubbsutrymmet kl 9.30-11.00. Start 9.9

Onsdagar i Sundom dagklubbsbyggnad med mera fokus på musik och rörelse. kl. 9.30-11

Torsdagar i Sundom dagklubbsbyggnad kl. 9.30-11.00. Start 3.9

Alla grupper håller paus tillsvidare pga. coronasituationen i Vasa.

Familjeklubb

En öppen familjeklubb för barn i alla åldrar tillsammans med vuxen. Vi sjunger, pysslar, leker och håller en samling. Liten kvällsbit serveras innan hemfärd. Ingen förhandsanmälan, utan kom när det passar dig och ditt barn!

• Torsdagar kl. 18-19.30 i Brändö församlingsgård.

• Gruppen är PAUSAD tillsvidare pga. coronasituationen i Vasa.

Babycafé

Babycafé är en grupp för föräldrar med barn i åldern  0–12 månader. På träffarna lär vi oss  babyramsor och sånger samt utbyter tankar om barn.  Vi dricker  kaffe  tillsammans och stillar oss en stund. Ingen anmälan, kom med och träffa andra i samma situation. Inleds 3.9.

Torsdagar kl. 9.30-11.00 i Gerby församlingshem.

Gruppen är PAUSAD tillsvidare pga. coronasituationen i Vasa.

Babypsalmsång

Tillsammans med andra föräldrar och bebisar, 0-9 månader, får du och ditt barn uppleva psalmer i kyrkorummet.

Vi sjunger, lyssnar och rör oss till psalmerna. Ett sätt, för både barn och vuxna, att knyta glada och varma upplevelser till psalmerna och kyrkorummet.

Efteråt samvaro och enkel servering nere i Kryptan.

Tisdagar kl. 9.30-10.30 i Trefaldighetskyrkan.

Gruppen inhiberad denna höst.

Till vårteminen planeras nya tillfällen.
Mer info senare.

Flicka som står bredvid rutschkana