Flicka som leker i sandlådan. Hon bakar en sandkaka.

Solklubb med sång och parkhäng

Solklubben är Vasa svenska församlings familjeklubb som ordnas fyra gånger under juni månad runtom i staden. Barnen deltar i programmet tillsammans med en vuxen. Det blir allt från sommarsång till pyssel och parkhäng. Eget mellanmål  med.

Solklubbarna ordnas:

Måndagen 1.6 kl. 9.30-11.00 i Sundom dagklubb. (vid prästgården, Skutnäsvägen 6)

Onsdagen 3.6 kl. 9.30-11.00 vid Långskärrsvägens lekpark. (Långskärrsvägen 3-5, 65280 Gerby)

Måndagen 8.6 kl 9.30-11.00 Haga prästgård. Vi är utomhus på gården. (Prästgårdsgatan 2.

Onsdagen 10.6 kl. 9.30-11.00  i Sundom dagklubb. (vid prästgården, Skutnäsvägen 6)

Familjegrupper

Små och stora

Grupperna är öppna och det krävs ingen anmälan. Välkommen med!

En avkopplande och stilla, men social stund för dig som vuxen och en rolig lekstund för ditt/dina barn. Du kan vara en förälder, mor och farförälder elller annan vårdnadshavare.

Liten servering.

I augusti 2020 meddelar vi var och när små&stora ordnas under 2020-2021

Familjeklubb

En öppen familjeklubb för barn i alla åldrar tillsammans med en vuxen. Vi sjunger, pysslar, leker och håller en samling. Liten kvällsbit serveras innan hemfärd. Ingen förhandsanmälan, utan kom när det passar dig och ditt barn!

• Brändö församlingsgård torsdagar kl. 18-19.30. Familjeklubben fortsätter i september. Vi meddelar datum närmare här och på vår facebook sida.

Babycafé

Babycafé är de allra minstas egen träffpunkt. Gruppen riktar sig till föräldrar och barn i åldern 0–12 månader. På träffarna lär vi oss de enklaste ramsorna, rimmen och sångerna. Här finns även utrymme för frågor och tankar som rör det lilla barnet och dess vardag. Det är skönt att träffa andra som bär på samma funderingar. Vi dricker också en kopp kaffe och stillar oss en stund. Välkommen med då det passar dig och din baby. Ingen förhandsanmälan behövs!

• Babycafé ordnas i Sundom dagklubb (Skutnäsvägen 6) vi meddelar dag och tid i augusti 2020.

Flicka som står bredvid rutschkana