Kyrkokonsert med Church Hill Boys

Sundom kyrka

Manskören Church Hill Boys från Oravais sjunger kristna sånger

Manskören Church Hill Boys, vars medlemmar till största delen kommer från Vörå församling, sjunger sånger från cd:n "Jag håller Hans hand", som gavs ut ifjol. Körens dirigent Kristoffer Streng kommer att sjunga soloduett tillsammans med kantorskollegan Martin Klemets.

Klemets ackompanjerar på piano och orgel, liksom Carl-David Wallin på piano och dragspel.

Kyrkobesökarna har möjlighet att sjunga med i ett par psalmer under ledning av kantor Monica Heikius. Malin Lindblom håller andakt.

Fritt inträde.

Kollekt för Kristet studentarbete på svenska i Helsingfors, Jakobstad, Vasa och Åbo. Finlands ev. luth. Student och skolungdomsmission r.f.

Sundom, Vasa svenska församling

ti 22.1 kl. 19.00 -20.30

Sundom prästgård

Sundomkören

to 24.1 kl. 18.00 -20.00

Brändö församlingsgård

Körövning

Församlingens nya kör med sångare från Trefaldighetskyrkans kör och Brändö kyrkokör. Nya sångare tas emot med glädje.
ti 29.1 kl. 19.00 -20.30

Sundom prästgård