Vuxensoppan

fr 12.4 kl. 18.00 - kl. 20.00

Sundom prästgård

Soppa, gemenskap, hemlig gäst.

Vuxensoppan är en träffpunkt för vuxna med möjligheter att skapa och öka gemenskapen i Sundom. Både män och kvinnor i olika åldrar och livsskeden - singlar som par - kan delta.

Kvällen inleds med soppa och kaffe. Efter samvaro delar en i förväg hemlig gäst med sig något ur sitt liv. Ingen förhandsanmälan behövs. Soppan kostar 5 euro.
Kontaktperson: Kerstin Borg, 044 480 8364.

Fredagskvällen kan kanske upplevas som en kväll då den som kommer från jobbet inte orkar med något mera den veckan. Men om man istället för att laga mat kan slappna av lite och efter det får fara och träffa trevliga medmänniskor, så kan det ge lite extra ork.

Kanske har barnen redan flyttat hemifrån eller blivit så stora att de klarar sig själva en stund. För någon kan det kännas bra att få fara iväg och bryta ensamheten. För inflyttade är det en möjlighet att träffa andra inflyttade och gamla "byssbor". Pensionärer är naturligtvis mycket välkomna med i Vuxensoppan - för de är ju minsann vuxna.

För den som inte bor i Sundom, men tycker det här låter intressant passar kvällsstunden också bra. Välkommen med ensam eller med en vän och ät kvällsmat och prata.

Sundom, Vasa svenska församling

ti 23.4 kl. 11.30

Dragnäsbäcks kyrka

Tisdagsklubben med lunch

Lunch, andakt och gemenskap.
ti 23.4 kl. 13.00 -14.30

Brändö församlingsgård

Brändö missionskrets

Brändö missionskrets samlas udda veckor med missionsarbetet i fokus kring andakt, kaffe och olika program.
on 24.4 kl. 11.30

Skolhusgatan 26-28