Utfärd till Oravais teater

Utfärd till Oravais teater

Skolhusgatan 26, lilla församlingssalen

Anmäl dig här

Vi ser pjäsen Under liten himmel - Berättelsen om sömnpredikanten Maria Åkerblom

Resan kostar 25 euro och i priset ingår busstransport tur-retur, teaterföreställning och servering i pausen.

Bussen startar från Skolhusgatan 26 kl. 17.30 och återvänder direkt efter avslutad pjäs. Pjäsen är ungefär tre timmar lång, inklusive pausen. Vi beräknas vara tillbaka i Vasa senast kl. 23.

Bussvärd är Mikael Forslund.

Betalningen sker i samband med anmälningen. Anmälan är bindande. Sista anmälningsdag är 5.7 kl. 12. Vi har reserverat 35 platser, om det blir stor efterfrågan utreder vi möjligheten att boka fler biljetter.

Bild: Amanda Mangs i rollen som Maria Åkerblom, foto Ove Lillas.

Frågor om anmälningarna besvaras av Johanna Backholm. Det är tyvärr enbart möjligt att anmäla en person i gången. Du kan göra flera anmälningar efter varandra. Programleverantören arbetar med att utveckla programmet framöver.

Ida Maria Åkerblom (1898-1981) var en känd ledare för Åkerblomrörelsen som fick starkt fotfäste i Österbotten. Läs mer på www.oravaisteater.fi.

Under liten himmel skrevs av Peter Snickars (1955-2015) och pjäsen uppfördes på Wasa Teater år 2005-2006. Pjäsen handlar om tiden före och efter inbördeskriget, då rörelsen fick starkt fotfäste i Österbotten. Nu får pjäsen nytt liv på idylliska Kyroboas.

Sundom, Vasa svenska församling

informatör
Skolhusgatan 26 A, vån. 2

Webb, trycksaker, mediakontakt, sociala medier