Brändö missionskrets

ti 24.9 kl. 13.00

Brändö församlingsgård

Ledare för gruppen är Ulla Borgar 050-0201642. Missionssekreterare Martin Sandberg 044-4808370/martin.sandberg@evl.fi kan också svara på eventuella frågor. Välkommen!

Missionsgrupperna (missionskretsarna) samlas regelbundet varje eller varannan vecka under terminerna. Programmet varierar men innehåller ofta andakt, diskussion, högläsning, handarbete, servering och fri samvaro. Missionssekreteraren förmedlar information om församlingens missionsprojekt till grupperna och besöker grupperna varje termin. Missionsgrupperna stöder missionsprojekten på olika sätt. Varje grupp har en egen kontaktperson. Du kan också få kontakt med grupperna via missionssekreteraren.

Vasa svenska församling

on 16.10 kl. 11.30

Skolhusgatan 26-28

Pensionärslunch

Välkommen på lunch!
on 16.10 kl. 13.00

Brändö församlingsgård

Onsdagsträffen

Önskar du sällskap med andra daglediga? Välkommen!
on 16.10 kl. 15.00

Dragnäsbäcks kyrka

Dragnäsbäcks syförening

Varierande program med andakt, diskussion, högläsning, servering och fri samvaro.