Knattekyrka med drop-in dop

Knattekyrka med drop-in dop Trefaldighetskyrkan

Knattekyrka med 4-årskalas och drop-in dop. Enklare än så här är det inte att ordna dop.

Patrica Strömbäck, Monica Heikius, Terese Söderman

Nya barnledaren Camilla Westin välsignas.

Drop-in dop i samband med Knattekyrkan i Trefaldighetskyrkan. Förhandsanmälan senast 3.10 till pastorskansliet, tfn 06 326 1309. En av föräldrarna och en fadder bör tillhöra den evangelisk-lutherska kyrkan. Vid behov kan dopkolt lånas av församlingen.

I Knattekyrkan uppmärksammar vi barn födda år 2015. Vi sjunger enkla barnsånger och psalmer samt lyssnar till en barnanpassad predikan.

Efteråt bjuder vi på tårta och kaffe. Bjud gärna med släktingar och vänner till kyrkan!

Tema: Jesus ger liv
Kollekt för utvecklandet av konfirmandarbetet. Kyrkans central för det svenska arbetet

----------------

På lördag 5.10 kl. 16 framförs dopmusikalen Festen! som är skriven av Karin Runow. Musikalen framfördes också på Barnens sångfest i Vasa våren 2018.

Sundom skolkör, kompband, dir. Monica Heikius.

Efteråt servering.

Musikalen utspelar sig på Himmelens stora huvudkontor. När en människa döps blir det fest, både på jorden och i himlen. Festfixarna plockar fram blommor, ljus och dopdräkt.

Sundom, Vasa svenska församling

församlingspastor
Skolhusgatan 26 A, vån. 3

Samtalstjänst

ledare för barnverksamheten
Skolhusgatan 26 B, vån. 3

on 13.11 kl. 14.00 -15.30

Vasaesplanaden 3 E

Små och Stora

Små och Stora är en familjeklubb för barn tillsammans med vuxen
to 14.11 kl. 14.00 -15.30

Sundom prästgård

Pysselklubb åk 3-4

Vi pysslar och firar andakt. Anmälan via webben.
to 14.11 kl. 18.00 -19.30

Brändö församlingsgård

Familjeklubb

Familjeklubb för barnen tillsammans med vuxen.