Brändö missionskrets

ti 24.3 kl. 13.00

Brändö församlingsgård

Varierande program med bland annat andakt, diskussion, högläsning, handarbete, servering och fri samvaro.

Missionsgrupperna (missionskretsarna) samlas regelbundet varje eller varannan vecka under terminerna. Programmet varierar men innehåller ofta andakt, diskussion, högläsning, handarbete, servering och fri samvaro. Missionssekreteraren förmedlar information om församlingens missionsprojekt till grupperna och besöker grupperna varje termin. Missionsgrupperna stöder missionsprojekten på olika sätt. Varje grupp har en egen kontaktperson. Du kan också få kontakt med grupperna via missionssekreteraren.

Ledare för gruppen är Ulla Borgar 050 020 1642. Välkommen!

Vasa svenska församling

ti 21.1 kl. 14.00 -15.30

Skolhusgatan 26-28

Missionskretsen i centrum

Varierande program med bland annat ndakt, diskussion, högläsning, handarbete, servering och fri samvaro.
ti 21.1 kl. 17.30 -19.30

Familjerådgivningsbyrån

Håll om mig - Känslofokuserad parrelationskurs

Kurs för par som vill förbättra sin känslokontakt och öka förståelsen för det egna parförhållandet.
on 22.1 kl. 11.30

Skolhusgatan 26-28

Pensionärslunch

Lunch, kort program och gemenskap.