Sång på Facebook och Youtube med Hanna Jern

lö 25.4 kl. 13.00
Hanna Jern i Dragnäsbäcks kyrka.
Dragnäsbäcks kyrka

Hanna Jern sjunger sången You've got a friend. Videon premiärvisas på Facebook och Youtube.

Många av oss har erfarenhet av ensamhet, kanske ännu mera än vanligt nu när vi ska hållas isolerade. Och också fast man har människor omkring sig kan man ibland känna sig både utanför och missförstådd. Med sången "You've got a friend" vill jag idag påminna just dig om att det finns någon som aldrig kommer att överge dig. Gud är trofast.

På piano Maria Lind.

Länk till Vasa svenska församlings FacebooksidaÖppna länk i ny flik

Länk till premiärvisningen på församlingens YoutubekontoÖppna länk i ny flik

Bo Setterlind skriver:

"Någon du känner är din bäste vän, är beredd att ge dig allt utan att begära någonting igen.
Någon du känner har för dig i dag lagt ett ord av guld och har, trogen i sin kärlek, trätt till ditt försvar.
Någon du känner vill dig alltid väl, vill i nöd och glädje gå, hemlig vid din sida, aktsam om din själ."