Motion och mission

sö 31.5 kl. 15.00 - sö 31.5 kl. 17.00
Gerby församlingshem

På friluftseftermiddagen för hela familjen söndag förundras vi inför Guds storhet och stärker vår tillit till Gud. Vi får uppleva vad mission konkret kan vara i form av en spårning.

Motion och Mission ordnas i år som en spårning runt Gerby församlingshem där man kan röra sig familjevis och starta när det passar en själv mellan kl. 15-17.

Starten sker vid församlingshemmets ytterdörr. Spårningen finns runt Gerby församlingshem och du får mera info vid starten. Du behöver med dig passande utekläder och handskar, men inte någonting annat. Spårningen består av fem olika stationer, det kan hända att du hamnar vänta på din tur.

Gerby församlingshem har dörrarna öppna och man kan tvätta händerna där. Vi har också desinfektionsmedel med.

De som medverkar är Anders Lundström och Piritta Pitkämäki Ihatsu från Vasa svenska församling och Camilla Skrifvars-Koskinen från Finska Missionssällskapet.

Vi följer anvisningarna gällande personmängd, hygien och säkerhetsavstånd. Vi betonar vikten av att var och en tvättar och/eller desinficerar händerna när man kommer till evenemanget. Vi önskar att personer som hör till riskgruppen - för sin egen säkerhet - inte deltar.

Vasa svenska församling