Aftonmusik

on 1.7 kl. 19.30
Grön illustrerad flygel. Text: Aftonmusik. Kyrkan i Vasa.
Trefaldighetskyrkan

Tarja Viitanen, trumpet och Pauliina Hyry, orgel. Konserten strömmas också på Youtube!

Dir.mus., körledaren, trimpetisten och musikens mångsysslare Tarja Viitanen börjar i juni arbeta som kantor i Vaasan suomalainen seurakunta. Viiitanen är professionell inom klassisk musik och har jobbat länge med körer och brassband i Kyrkslätt.

Dir.mus. Pauliina Hyry är kantor i Esbo i Leppävaara seurakunta. Hon konserterar aktivt både som soloorganist samt som kammarmuisker tillsammans med övriga solister och körer. Hon har gett ut två soloskivor. Centrala delar i hennes konserter är J.S. Bachs stora orgelverk och orgelmusik från den romantiska eran.

Konserten strömmas på Vasa församlingens Youtubekanal.

Fritt inträde!

G.F. Telemann: Air de trompette