Bröllopsnatt

lö 10.10 kl. 00.00 - lö 10.10 kl. 21.00
Illustration med snäckor och texten Bröllopsnatt.
Brändö kyrka

Anmälan avslutad

Småskaligt eller äntligen - ta chansen och gift er på Bröllopsnatten!

Glöm all bröllopsstress och kostsamma arrangemang! Kom som ni är, fint klädda i brudklänning och kostym eller i vanliga kläder. Det här är ett lågtröskelevenemang för de som länge tänkt att "kanske vi borde gifta oss" - eller för de som vill ordna ett enkelt småskaligt bröllop!

Vigseltider: Lördag 10.10 kl. 00-03 och kl. 17-21. Vigsel med 30 minuters mellanrum.

Fotograf Camilla Andersson är på plats och tar bilder ifall ni så önskar. Efter vigseln bjuder församlingen brudparet på bubbel och tårta!

Med hindersprövningen förvissar man sig om att det inte finns lagliga hinder för vigsel. Hindersprövning begär ni tillsammans och den ska vara gjord minst en vecka innan vigseln. Hindersprövningen kan man göra via webben eller genom att besöka hemförsamlingens pastorskansli.

Det är också möjligt med välsignelse av äktenskapet under bröllopsnatten. Om ni har gift er vid magistraten kan ni be om ett vigselintyg därifrån som ni tar med till bröllopsnatten.

Förhandsanmälan till bröllopsnatten under tiden 17.8-18.9 via webben.

Pastorskansliet kontaktar brudparen efter att anmälningen inkommit och kommer överens om detaljerna.

Förfrågningar: Pastorskansliet, 06 326 1309 eller kaplan Anders Lundström, 044 480 8323.

Bröllopsnatten ordnas i samarbete med Vaasan suomalainen seurakunta.

Sundom, Vasa svenska församling

Tag kontakt