Sorgbearbetningskurs

on 27.1 kl. 18.00
Brändö församlingsgård

Anmäl dig här

En kurs för bearbetning av olika sorters förluster onsdagar under tiden 27.1-24.3. Anmälan senast 20.1.

Kursen hålls onsdagar kl. 18 under tiden 27.1-24.3.

En kurs för bearbetning av olika sorters förluster som dödsfall, skilsmässa, separationer samt relationsproblematik till exempelvis föräldrar, barn, vänner och kolleger. Under kursen gör deltagarna upp ett förlustdiagram över förluster under sitt liv. Av dessa väljs en som man fokuserar på under kursen.

Ledare är kaplan Anders Lundström och diakon Kerstin Borg, båda handledare enligt metoden vid Svenska institutet för sorgbearbetning.

Som kursbok används "Sorgbearbetning - Ett handlingsprogram för känslomässig läkning vid dödsfall, separationer och andra förluster", skriven av John W James & Russell Friedman och översatt av Anders Magnusson till svenska. Boken kan köpas av församlingen för 20 euro vid första kurstillfället eller genom att kontakta Anders Lundström.

Anmälan via webben eller till pastorskansliet under tiden 7.1-20.1.

Vasa svenska församling

Tag kontakt