Virtuell endagsretreat

lö 10.4 kl. 09.00 - 16.00
Solnedgång över en sjö en sommarkväll.
Teams

Upplev en dag i stillhet och tystnad i hemmiljö och i naturen runtomkring dig. Temat för retreaten är Längtan.

Vill du pröva på att vara i tystnad i hemmiljö genom en virtuell endagsretreat på Teams? Retreaten består av gemensamma tideböner under dagen, meditationer och vistelse ute i naturen.

Du får ta dig tid att möta Gud, dig själv och dina andliga, psykiska, fysiska och sociala behov enskilt och tillsammans på distans. I centrum står hjärtats samtal med Gud och i stillheten får du låta något ske i djupet av ditt inre.

Det finns även möjlighet till 30 minuters enskilda samtal kl. 10-10.30, kl. 11-11.30, kl. 13.30-14 och kl. 14-14.30. Reservera tid i samband med anmälan.

Anmälan senast 1.4 till silver.rose@netikka.fi eller telefon, sms 050 570 0653, Susanne Blomqvist.
Sänd dina kontaktuppgifter, namn, adress, telefon och e-postadress så kommer du att få en anslutningslänk till Teams före retreaten.

Avgift: 20 euro. Kontonummer för inbetalningen skickas åt deltagarna.

Information om endagsretreaten på Teams
- Morgonbön
- Vi går in i tystnaden
- Egen tid för utevistelse i naturen med meditationer, reflektioner över texter och frågor.
- Frivilligt att skriva ner tankar och känslor som väcks, måla en bild eller fotografera efteråt.

Middagsbön på Teams

Lunchpaus
- Frivilligt att skriva ner vilka tankar och känslor som väcks, måla en bild eller fotografera efteråt.

Eftermiddagsbön
- Utvärdering, vi går ut ur tystnaden

Avslutning

Arr. Vasa svenska församling och Silver Rose.

Vasa svenska församling

Tag kontakt