Tillsammans i tystnad - endagsretreat

lö 30.10 kl. 09.00 - 17.00
Alskathemmet

Anmälan avslutad

Längtar du efter en dag i stillhet och tystnad, att för en dag gå ur stressen och kraven och få tid att samla kraft? Då är endagsretreaten en möjlighet till detta.

Du får ge dig tid till individuell omsorg för välbefinnandet till ande, själ och kropp genom vila, eftertanke, meditation, promenader och avkoppling i naturen.

Tid behövs för möten på djupet med oss själva, med andra och att i bön få stanna upp och fånga det betydelsefulla i stunden som är i tystnaden.
Dagen består av en pilgrimsmässa, tideböner med textläsning ur Psaltaren, psalmer, meditationer och möjlighet till enskilda samtal.

Pris 20 euro.

Anmälan via webben under tiden 27.9-18.10. Kontaktperson är diakon Susanne Blomqvist.

Vasa svenska församling

Tag kontakt

diakon
Kungsvägen 1
65320 Roparnäs

Diakonimottagning i Roparnäs kyrka, Kungsvägen 1 enligt tidsbeställning. För invånare bosatta i Vapenbrödrabyn, Orrnäs, Roparnäs, Melmo, Aspnäs, Korsnäståget, Gamla Vasa, Runsor, Höstves och Högbacken.