Diakonins julinsamling

ti 5.12 kl. 9.00 – 13.00
Hjärta med matvaror och yllesockor.

Cross

Hjälp diakonin att hjälpa i jul! Diakonin samlar in matvaror som håller i rumstemperatur, hygienartiklar, stickade sockor för män samt presentkort idag vid ungdomsgården Cross!

Diakonin samlar:

• Matvaror som inte behöver vara i kylskåp (till exempel kaffe, te, choklad, ris, makaroner, konserver, risgryn, kex, torkade frukter)
  • Hygienartiklar (wc- och hushållspapper, schampo, balsam, duschgel, deodorant, hudkräm)
  • Stickade socker för män (stora storlekar)
  • Presentkort till klädaffärer, simhallen, tenniscenter, biobiljetter, med mera.

Insamlingen ordnas:

• 28.11 kl. 12–14 Rådhusgatan 13, vån. 2
  • 3.12 kl. 13–14 i samband med adventsgudstjänsten i Trefaldighetskyrkan
  • 4.12 kl. 15–18 i Citymarket Centrum
  • 5.12 kl. 9–13 i ungdomsutrymmet Cross, Handelseplanaden 4

Övriga tider enligt överenskommelse med diakoniarbetarna.

• Vuxna Vuxna

Öppna länk i ny flik

Tag kontakt

ledande diakonitjänsteinnehavare
Rådhusgatan 13, vån. 2

Jag är socionom/diakon YH med tilläggsstudier i själavård. Även utbildad arbetshandledare. Jag har många års erfarenhet av diakoniarbete i olika församlingar och även erfarenhet inom barnskyddet och att jobba med ungdomar och deras familjer.