Poesi och bild

ti 5.12 kl. 13.00 – 15.30

Röda korset, Sandögatan 8

Poesi och bildgrupp för dig som är intresserad av att uttrycka dig via skrivande, målande och fotografering.

På Poesi och bildgruppens träffar reflekterar vi över texter och bilder tillsammans och sedan får var och en uttrycka sig via skrivande, målande eller fotografering om vilksa tankar, ord och känslor som väcks. Den som önskar får dela med sig tillsammans med andra i en trygg gemenskap.

Den som önskar kan ta med eget material. Det går också att använda material som är framsatt kostnadsfritt.

Kaffeservering vid varje tillfälle.

• Vuxna Vuxna

Öppna länk i ny flik

Tag kontakt

diakon 60%

Mottagningsplats: Rådhusgatan 13, vån. 2 eller Brändö församlingsgård, Kaptensgatan 14–16. Ring eller ta kontakt via mejl för att boka tid.

Jag är socionom yh och diakon med tilläggsstudier i att leda retreater, själavård och andlig fördjupning. Jag är också auktoriserad handledare i Psykisk första hjälp.