Självständighetsdagens tvåspråkiga gudstjänst

on 6.12 kl. 10.00
Ett ljus i en ljusstake.

Trefaldighetskyrkan

Vi firar tvåspråkig gudstjänst tillsammans med Vaasan suomalainen seurakunta. Strömmas på finska församlingens Youtubekanal och i Sundom tv.

Arto Lehtineva, Anders Lundström, Arto Ristolainen, Monica Heikius, Damkören QuinnTon.

Tema: Välsigna och bevara vårt land.
Kollekt: Veteraanivastuu ry, för det andliga arbetet bland veteranerna.

Gudstjänsten strömmas på finska församlingens Youtubekanal och i Sundom tv (kanalplats 951).

Obs! Ingen högmässa klockan 13.

• Gudstjänster och samlingar Gudstjänster och samlingar

Länk till Vaasan suomalainen seurakuntas kanal på Youtube Öppna länk i ny flik

Tag kontakt

kaplan
Rådhusgatan 13, vån. 3

Jag är en av församlingens präster med tilläggsstudier i själavård och ledarskap. Jag är också certifierad handledare i sorgbearbetning och kan ge stöd vid olika förluster, antingen individuellt eller i grupp. Jag arbetar också för en jämlik kyrka, där alla skall bemötas och behandlas jämlikt och likvärdigt, oberoende av kön, etnisk bakgrund eller om man hör till en sexuell minoritet. Jag är regnbågspräst.