10.10.17

Kom med på höstdagarna! Share

Höstdagarna är en stor kristen ungdomssamling som varje höst samlar hundratals ungdomar. I år ordnas höstdagarna 3–5.11 i Toijala. Anmäl dig med senast 17.10.

På höstdagarna är det mycket sång, verkstäder, andakter, konserter och gudstjänster. Årets tema är Salt. Det finns 22 verkstäder med varierande innehåll att välja mellan såsom fläta hår, baka cupcakes, discgolf, stress och återhämtning med mera med mera.

En av de medverkande är Jonas Helgesson. 100 000-tals människor har blivit inspirerade av Jonas Helgessons uppskattade föreläsningar i vilka han bjuder på sig själv och på ett personligt och humoristiskt sätt berättar om hur det är att leva med en CP-skada. Han har skrivit flera böcker och blev känd för en större publik då han var med i musikalen Livet är en schlager. Hans föreläsningar blir ett oförglömligt möte som sätter spår och tänder hopp i varje människas hjärta.

Höstdagarna är ämnade för konfirmander, ungdomar som nyligen har gått i skriftskola, hjälpledare och andra ungdomar som söker ett evenemang med ett enkelt kristet innehåll. Arrangör är Förbundet Kristen Ungdom.

Blev du nyfiken? Häng med oss som far till Höstadagarna från Vasa. Anmäl dig med via vår anmälningsblankett på sidan vasasvenskaförsamling.fi/anmalningar. Sista anmälningsdag är 17.10!

Mera info ger:

Böckelman Sofia