09.10.17

Rösta i fototävlingen Nåd! Share

För att uppmärksamma reformationsåret har Vasa svenska församling ordnat en fototävling. Sex bidrag skickades in under utsatt tid och dessa finns nu till påseende i stora församlingssalen samt på församlingens webbsajt. Fotona presenteras i den ordning de skickats in.

Nu kan du vara med och rösta fram det vinnande bidraget. Röstningen kan ske på två sätt. Via webben:
www.vasasvenskaforsamling.fi/kom-med/reformationen-2017/fototavlingen-nad

Men det går också att rösta fysiskt, röstsedlar och valurna finns i svenska pastorskansliet. Sista röstningsdag är 29.10.

Vinnare blir det bidrag som får mest röster. Fotograferna som tagit bilderna till de tre bidrag som får flest röster belönas med presentkort (50, 30 och 20 euro) till valfritt köpställe. Priserna delas ut i samband med reformationsårets fest i Trefaldighetskyrkan 5.11.

Gå till "Nyheter"