Namntävling

Hitta på ett namn till Vasa svenska församlings församlingstidning (arbetsnamn Kyrknytt) och vinn ett presentkort till valfritt lunchställe i Vasa. Skicka in ditt förslag senast 20.5.2019.

Ett presentkort på 30 euro till valfritt lunchsställe i Vasa lottas ut bland alla deltagare. Om ett nytt namn utses får även vinnaren ett presentkort på 30 euro till valfritt lunchställe i Vasa. Redaktionsgruppen förbehåller sig rätten att förkasta alla förslag.

Församlingstidningen delas ut till alla svenska och tvåspråkiga hushåll i Vasa fyra gånger per år. Tidningen finns även i församlingens utrymmen.

Blankett för namnförslag

Uppgifterna sparas i församlingens register tills vinnarna har meddelats och fått sina pris.

Att lägga till bilagan misslyckades. Vänligen kontrollera att du har fyllt i alla fält.
Det här fältet är obligatoriskt.
Epostadressen är inte giltig
Det här fältet är obligatoriskt.

Dataskydd

Om personuppgifter samlas in på blanketten beaktas EU:s allmänna dataskyddsförordning. Personuppgifter för en person som är under 13 år får endast uppges av vårdnadshavaren. Dataskyddsbeskrivningen nås via en länk som finns i webbsidans sidfot.