Bön

Bönegrupper

I församlingen finns följande bönegrupper som samlas regelbundet:

• söndagar kl. 19.30 i gårdsbyggnaden invid Sundom prästgård. Kontaktperson för gruppen är Stefan Strang, tfn 050 599 0256.

• torsdagar kl. 8.30 bakom orgeln i Trefaldighetskyrkan (före morgonbönen som hålls kl. 09.00).

Bön & lovsång

En lördag i månaden träffas vi i Trefaldighetskyrkan kl. 18 för en gemenskapskväll med undervisning, sång och möjlighet till personlig förbön. Det ordnas barnprogram samtidigt, så du kan gärna ta med dina barn. Kvällen avslutas med servering. Bön & lovsång bygger på frivilliga krafter och diakoniarbetare finns på plats.

Tast Luisa
diakon, Vasa svenska församling
Telefon:+358 44 480 8366
Tast Luisa e

Min bön

Det går också bra att sända in en bön till församlingen via blanketten nedan. Detta är redan en bön i sig men om du önskar tas bönen upp inkommande söndag i valfri kyrka.

Uppgifterna lagras inte. Församlingens dataskyddsbeskrivning (pdf 30 kB)

Sidan uppdaterad 24.05.2018 kl. 10:46 av Johanna Backholm