Fototävlingen Nåd

För att uppmärksamma reformationsåret har Vasa svenska församling utlyst en fototävling. Sex bidrag skickades in. Fotona presenteras i den ordning de skickats in.

Nu kan du vara med och rösta fram det vinnande bidraget. Fotograferna som tagit de tre bidrag som får mest röster belönas med presentkort (50, 30 och 20 euro) till valfritt köpställe. Priserna delas ut i samband med reformationsårets fest i Trefaldighetskyrkan 5.11.

Röstningsblanketten finns längst ner på sidan. Sista röstningsdag är 29.10.

Vilket av fotona här under representerar Nåd! bäst?

Bidrag 1

Himmel
Bilden togs på min födelsedag, ännu ett år av nåd får jag leva.

Bidrag 2

Appel
Nåd är ett fullmoget äpple som faller ner i tomma händer.

Bidrag 3

Vatten
 Jag fastnade för bilden för att den har vatten och växter som bara ges mig kravlöst, det är nåd.

Bidrag 4

Kaffekopp
 Livets afton. Nåd är att dricka te med mamma!

Bidrag 5

Solnedgang
Bilden syftar på texten i Ps. 100:5; Ty HERREN är god, hans nåd varar evinnerligen och hans trofasthet från släkte till släkte.

Bidrag 6

Frihet
Nåd är för mig att vara älskad och befriad. Fotot utstrålar harmoni och frihet, att få vara den man är. Barn är alltid en Guds nåd och gåva, men fotot är valt pga vad det utstrålar och förmedlar.

Röstningsblankett

Sidan uppdaterad 06.10.2017 kl. 14:34 av Johanna Backholm