Diakonins Karagrupp & Kvinnogrupp

Diakonin ordnar några gånger varje år olika program för daglediga kvinnor och män.

Mera info om diakonins karagrupp och kvinnogrupp fås av diakoniarbetarna.

Tag kontakt

diakon
Skutnäsvägen 6
65410 Sundom

Jag är socionom yh och diakon med tilläggsstudier i att leda retreater, själavård och andlig fördjupning. Jag är också certifierad handledare i sorgbearbetning och kan ge stöd vid olika förluster både individuellt och i grupp.

Ett av mina ledord är ett citat av Viktor Frankl: "Vi kan inte ha full kontroll vad livet gör med oss men vi kan välja vad vi gör med det liv som blir oss givet".

diakoniarbetare
Vasa svenska församling
Vasaesplanaden 3 E, vån. 2

Jag har en utbildning och bakgrund inom hälso- och sjukvården och har arbetat med personer i alla åldrar och med olika kulturella bakgrunder. Jag har lång erfarenhet att stödja människor i kris och jag vet att det finns ett hopp som bär igenom den mörkaste natt. Jag har arbetat inom diakonin sedan början av år 2020.

"Ljuset lyser i mörkret och mörkret har inte övervunnit det" (Joh. 1:5)

diakon
Kungsvägen 1
65320 Roparnäs

Jag är socionom yh och diakon med tilläggsstudier i att leda retreater, själavård och andlig fördjupning. Jag är också auktoriserad handledare i Psykisk första hjälp.

ledande diakonitjänsteinnehavare
Vasaesplanaden 3 E, vån. 2

Jag är socionom/diakon YH med tilläggsstudier i själavård. Även utbildad arbetshandledare. Jag har många års erfarenhet av diakoniarbete i olika församlingar och även erfarenhet inom barnskyddet och att jobba med ungdomar och deras familjer.