Skogsbergets församlingshem

Skogsbergsgatan 18 A, 65300 Vasa
044 480 8464 (vaktmästare)

Skogsbergets församlingshem

Gemensamma kyrkofullmäktige beslöt 11.4.2018 att avstå från Skogsbergets församlingshem och avstå från alla verksamhet där senast 31.5.2019. Församlingarnas verksamhet flyttas till andra utrymmen som ägs av Vasa kyrliga samfällighet.

Skogsbergets församlingshem har en församlingssal, klubbrum, kök och diakonimottagning.

Församlingssalen lämpar sig för olika evenemang i församlingarna, för dopfester och för övriga familjefester.

Församlingssalen har cirka 60 sittplatser och där finns ett piano och ljudåtergivningssystem.

Köket i anslutning till församlingssalen har en kaffeservis för 60 personer.

Skogsbergets församlingshem blev klart hösten 2007.

Utrymmesbokningar:

Skogsbergets församlingshem kan bokas för dop och minnesstunder via församlingarnas pastorskanslier: Pastorskansliet i Vasa svenska församlingVaasan suomalaisen seurakunnan kirkkoherranvirastoVähänkyrön seurakunnan kirkkoherranvirasto.

Församlingshemmet kan också bokas för bröllopsfester, kalas och andra evenemang. Dessa bokningar görs via Vasa kyrkliga samfällighets utrymmesbokningar per telefon, e-post eller via en elektronisk utrymmeshyrningsblankett.

Telefonbetjäning vardagar kl. 9–11, tfn 044 480 8403
e-post: vaasan.tilavaraukset(a)evl.fi