Nyhetslista

Vi samlade in nästan 4000 euro via De vackraste julsångerna!

18.12.2018 11.46

DVJ-logo_jpg_XL.jpg

Kollekten som samlades in på De vackraste julsångerna i Vasa svenska församling gav 3950 euro i kontanter till Finska missionssällskapets arbete för att ge barn i u-länder utbildning, hälsovård och trygghet.

De vackraste julsångerna i Vasa svenska församling samlade totalt över tusen personer som tillsammans gav 3950 euro i kontanter till Finska missionssällskapets arbete för att ge barn i u-länder utbildning, hälsovård och trygghet.

"Tack för att du är med och förändrar liv! Må Gud välsigna!", säger församlingens missionssekreterare Martin Sandberg.

Gåvan motsvarar

• 395 skoluniformer som öppnar dörren till utbildning för lika många barn eller
  • skolböcker för ett helt år för 197 barn eller
  • skolskjuts för 65 barn med funktionshinder i ett helt år eller
  • en vattenpump till 79 olika byar eller
  • nästan åtta månader på ett skyddshem

Du kan fortfarande hjälpa barnen genom att läsa mera och ge en gåva via devackrastejulsångerna.fi

De vackraste julsångerna i Trefaldighetskyrkan bandades och sänds på annandag jul 26.12 i Yle Fem kl. 11 och i Yle Vega kl. 13:03.

« Till nyhetslistan