Nyhetslista

Retreatanmälan

8.1.2019 15.58

retreat brygga_M.jpg

Anmälningar till vårens tysta retreat som går av stapeln 15–17.2 på Alskathemmet tas emot från och med 10.1 via pastorskansliet, tfn 06 326 1309. Sista anmälningsdag är 6.2, men retreaterna brukar fyllas snabbt så det kan löna sig att skynda sig med anmälan!

Retreatledare är diakonissa Karin Strandberg och temat för retreaten är "Det brustna blev helt - om Guds villkorslösa kärlek". 

Retreaten kostar 100 euro.

Närmare info ger diakon Kerstin Borg, 044 480 8364.

En retreat på erbjuder både avskildhet och tystnad. Där får var en och en finnas i en kravlös miljö utan att någon frågar varför du är där eller vart du är på väg. Några av retreatens nyckelord är: Avskildhet, Tystnad, Kravlöshet, Meditation och Egen tid.

Dagarnas rytm vilar i den goda ordningen: morgonmässa, och de tre tideböner (bön under dagen, vesper och aftonbön). Andliga vägledningar och meditationer ingår också. Dagsprogrammet ger också rum för egen tid, vilket ger möjlighet till vila, promenader och läsning Därtill är allt som sker ett erbjudande till deltagaren, du väljer själv vad du deltar i under retreaten.

« Till nyhetslistan