Nyhetslista

Dopduvor delas ut i Babykyrkan

7.2.2019 13.28

Dopduva.jpg

I Babykyrkan 10.2 kl. 13 i Trefaldighetskyrkan delas dopduvor ut till alla barn som döpt under det senaste året. Vi tänder också barnens dopljus så kom ihåg att ta med dopljuset!

Alla barn blir välsignade framme i kyrkan. I Babykyrkan sjungs de allra enklaste baby-sångerna. Babysarna får en egen liten bokgåva från församlingen och vi äter kalastårta eller barnmatsburk (om man är riktigt liten) efteråt

I dopträdet i Trefaldighetskyrkan hängs en duva för varje barn som döps i Vasa svenska församling. Duvan sätts i trädet söndagen veckan efter dopet, i samband med att de döpta kungörs. På duvan står barnets förnamn och dopdatum.

Familjer som inte har möjlighet att närvara vid Babykyrkan kan hämta dopduvan från pastorskansliet.

« Till nyhetslistan