Nyhetslista

Kvinnoweekend med Yvonne Terlinden

27.2.2019 10.53

yvonne2_M.jpg

Vasa svenska församling och Förbundet Kyrkans Ungdom ordnar en kvinnoweekend på Alskathemmet 5–6 april. Temat för dagarna är ”Förnöjsamhet” och huvudtalare är prästen och familjeterapeuten Yvonne Terlinden.

Arrangörerna välkomnar kvinnor i alla åldrar till en helg av vila med möjlighet att dela tankar och erfarenheter med andra kvinnor. Det blir mycket musik, andakt, Ionamässa, workshopar, bastubad och god mat.

Weekenden kostar 60 euro / 50 euro (studerande, arbetssökande, vårdlediga och sjukpensionärer).

Det finns fyra workshopar att välja mellan.

1. För att vi ska mötas – samtal med Yvonne Terlinden som ledare. Med utgångspunkt i forskning kring lyckliga relationer samtalar vi om situationer där vi skulle vilja mötas och bli mötta.

2. För hjärtats bön – bön tillsammans med Johanna Levälahti. Jesus har öppnat vägen och när vi vilar i hans verk kan vi leva i en uppriktig, hjärtats gemenskap med Herren.

3. För en god känsla i kroppen – stretschning med Bettina Backström-Widjeskog. Då kroppen kan slappna av kan också tankarna slappna av. Mjuka kläder, extra tröja/sockor och gympamatta behövs.

4. För handens och ögats glädje – vi gör en ljuslykta med Anki Hoxell. Vi gör en ljuslykta med makrameknutar av bomullsgarn och återanvända glasburkar. Ta med en egen 1-3 liters glasburk!

Mera information och anmälan finns här. Sista anmälningsdag är 27.3.

« Till nyhetslistan