Nyhetslista

Sång och orgel i aftonmusikkonserten 12 juni

10.6.2019 08.44

Katariina, Suvi ja Valtteri_XL.jpg

I aftonmusikkonserten onsdagen den 12 juni stämmer diplomoperasångerskan Katariina Korkman och kyrkomusiker Valtteri Tuomisto upp till sång. Kyrkomusiker Suvi Koivisto spelar piano och orgel.

I aftonmusikkonserten onsdagen den 12 juni klockan 19.30 i Trefaldighetskyrkan stämmer diplomoperasångerskan Katariina Korkman och kyrkomusiker Valtteri Tuomisto upp till sång. Korkman är sopran och Tuomisto har fördjupat sig i sång som kontratenor. Kyrkomusiker Suvi Koivisto spelar piano och orgel.

Under kvällen framförs bland annat Stabat mater och Stabat mater dolorosa av Pergolesi, Ave Maria av både Giulio Caccini och Franz Schubert samt flera finska psalmer och andliga sånger av Antonin Dvorak. Aftonmusikkonserten ordnas av de evangelisk-lutherska församlingarna i Vasa. Det är fritt inträde till konserten.

« Till nyhetslistan