Nyhetslista

Utdelningen av Kyrknytt

27.11.2019 16.08

Fyra barn_S.jpg

Utdelningen av Kyrknytt 4/2019 med temat Barn och jul är bokad till 28.11.

Utdelningen är bokad via Posten men p.g.a. efterdyningarna av poststrejken kan utdelningen fördröjas. Du kan också läsa tidningen på webben, eller hämta den från någon av våra kyrkor eller pastorskansliet.

Tidningen innehåller församlingens advents- och julprogram och puffar om verksamheten under våren 2020.

Kyrknytt har besökt dagklubben i Sundom och pratat med barnen och ledarna där. Församlingen för fortfarande besök i stadebns daghem, men det är inte längre tillåtet att sprida det kristna budskapet där. Det får däremot ske i församlingens egen verksamhet och i julkyrkorna som många daghem besöker.

I en artikel berätar Patric och Nina Sjölander om hur de träffades via den kristna dejtingsajten "Sjunde himlen".

Bakpärmens bokstavsillustration är gjord av Sofie Björkgren-Näse.

« Till nyhetslistan