Till nyhetslistan

Sök bidrag för evenemang och projekt

Vill du delta i ett kyrkligt evenemang eller ordna ett? Ansök om ekonomiskt understöd senast 15.3 klockan 16.

Fem händer håller i varandra och bildar en cirkel.

Ansökan om ekonomiskt understöd lämnas in senast 15.3 klockan 16.

Församlingsrådet delar i vår ut 6 900 euro i understöd för kyrklig verksamhet.

Dels kan man söka bidrag för att delta i evenemang som ordnas av inomkyrkliga organisationer.

Man kan också söka medel för att ordna evenemang eller genomföra ett projekt. Då beaktas om ändamålet är i samklang med församlingens verksamhet, och om det riktar sig till församlingens medlemmar eller berör dess område.

Man tittar också på om den sökande är en lokal aktör, och om projektet är innovativt.

Den sista inlämningsdagen för ansökan är den 15 mars klockan 16. Församlingsrådet behandlar ansökningarna den 16 april, och bidragen betalas ut i maj. Alla som ansökt om bidrag får meddelande om beslutet.

Länk till webbsida med mera utförlig information om understödenÖppna länk i ny flik

Länk till blanketten för ansökan om ekonomiskt understödÖppna länk i ny flik

Tilläggsuppgifter

Anna-Karin Lärka