Till nyhetslistan

Avvikande öppettider med anledning av flytten

Vasa svenska församlings pastorskansli, diakonin och familjerådgivningen samt församlingens övriga verksamhetsformer, förvaltningen, samfällighetens ekonomikontor, fastighetsväsendet och Vaasan suomalainen seurakunta flyttar till Rådhusgatan 13. Flytten påverkar öppettiderna 12–20.9.

Ryhmä ihmisiä seisoo jalkakäytävällä.

Församlingsanställda välkomnar församlingsborna till de nya utrymmena på Rådhusgatan 13 från och med 18 september. Följ med annonseringen! På bilden en del av de anställda i evangelisk-lutherska församlingarna i Vasa.

Flytten sker etappvis under veckorna 37–38 och påverkar betjäningen och verksamheten.

Pastorskansliet

Pastorskansliet håller stängt torsdag–fredag 14–15.9 och öppnar på Rådhusgatan 13, våning 3 måndagen den 18 september.

  • Stängt 14–15.9.
  • Öppnar på Rådhusgatan 13 måndag 18.9 klockan 9.

Familjerådgivningen och diakonin

Familjerådgivningsbyrån och diakonin flyttar 18–20.9 och öppnar mottagningarna i de nya utrymmena torsdag 21.9. Familjerådgivningen och diakonin finns på Rådhusgatan 13, våning 2.

Barn och ungdomsbyrån

Personalen på Barn- och ungdomsvåningen flyttar till utrymmen på Hartmansgränden 19–21.9. I fortsättningen ordnas verksamhet både i ungdomsutrymmet Cross på Handelsesplanaden 4 och på Hartmansgränd. Se närmare information och barn- och ungdomsverksamheten i evenemangskalendern.

Länk till församlingens evenemangskalender

Hitta till våra nya utrymmena

Ingången till pastorskansliet, famil­jerådgivningen, diakonimottagningen, förvaltningen, ekonomikontoret, fastighetsväsendet, kyrkoherdarna, prästernas och kantorernas arbetsrum finns på Rådhusgatan 13. Till barn- och ungdomsbyråns utrymmen kommer du från Hartmansgränden.

Verksamhet på Skolhusgatan 26–28

Köket, matsalen, stora försam­lingssalen och lilla församlingssalen kommer att vara i fortsatt användning på Skolhus­gatan 26–28.

6.9.2023 12.42