Nyhetslista

Till nyhetslistan

Mental träning tema på kvinnofrukost

14.2.2020 15.01

På Kärnträffen lördagen den 22 februari föreläser Birgitta Miemois-Haga om mental träning. Deltagarna får också enkla övningar och tips för inre lugn och glädje.

Vasa svenska församling ordnar kvinnofrukosten Kärnträffen lördagen den 22 februari kl. 9.30 i Stora församlingssalen på Skolhusgatan 28. Träffen inleds med frukost och sedan föreläser Birgitta Miemois-Haga om mental träning.

Miemois-Haga är kvinna, mamma till tre vuxna barn och mormor till fyra barnbarn. Hon är certifierad mental tränare och har hela sitt vuxna liv arbetat inom hälsovården. I ungdomen var hon själv aktiv idrottare inom konståkning och har också verkat som tränare.

I sin föreläsning går Miemois-Haga in på teman som berör välmående, att hitta balansen i vardagen och att våga utmana sig själv. Hon ger också enkla övningar och tips för inre lugn och glädje. Ingen förhandsanmälan behövs.

Frukosten kostar 7 euro.