Ungdomar

 

Ungdomsläger 10-12.5

Nästa ungdomsläger är 10-12.5 på Alskat, och anmälan är öppen just nu! Det blir en super helg med fint program i en fin gemenskap. Lägret inleds på fredag kväll och avslutas på söndag förmiddag, så att alla som vill fira morsdag med lunch hinner hem i god tid innan det. 

Temat för helgen blir sant liv - vi kommer att fokusera på att se mera sant på oss själva och vår värld. Hjälpledarutbildning åk2 har planerat programet som bland annat innehåller favoritmaten tacoplåt, WhatApp-challenge i grupper och mafia. Vi kommer också att få lyssna till personliga livsberättelser. Det här vill ni inte missa - häng med och anmäl er via länken nedan!

Anmälan ungdomsläger 10-12.5

 

Ungdomssamlingar på Cross

Ungdomssamlingar har vi vanligen på fredagar ca. 14.30-19 på Cross. Ibland kan de också vara på Hartmansgränden 6. Framförallt så umgås vi tillsammans och har en andakt kl. 16. Varmt välkommen med, speciellt välkommen är du som kanske inte varit med tidigare. Följ med i evenemangskalendern eller på Instagram när ungdomssamlingarna är. 

 

Påverkansgrupp för unga

En ny påverkansgrupp har våren 2024 inlett sin verksamhet. I påverkansgruppen får du vara med och konkret bestämma om hur ungdomsverksamheten och övriga församlingsverksamheten ser ut, samtidigt som du blir delaktig i församlingens beslutfattande. Du är med andra ord oerhört viktig! Vid årsskiftet 2024-2025 kommer en ny påverkansgrupp att väljas, så fundera ifall det kan vara nåt för dej. :)

 

Har du önskemål om årets verksamhet?

Vi planerar som bäst kommande årets läger, grupper och samlingar. Ta jättegärna kontakt och önska – vad skulle du behöva? Vad tycker du att vore roligt att göra? Önska till exempel åt Isak eller Heidi.

 

Behöver du prata med någon?

Du kan alltid vända dig till någon i församlingen om du vill prata med någon – vi finns här för er! Det kan vara hur stort eller litet som helst. Skicka när som helst till exempel åt Isak på 044 480 8343. Ta hand om er!

Ta kontakt

ungdomsteolog
Hartmansgränden 6
65100 Vasa

Ansvarig för konfirmandarbetet. Vasa svenska församlings Rättvis handel kontaktperson.

ledare för kristen fostran
Hartmansgränden 6
65100 Vasa