Ungdomar

Vill du jobba som hjälpledare på läger sommaren 2023? Anmäl ditt intresse här

Ungdomssamlingar på BUV:en

Ungdomssamlingar har vi i allmänhet på fredagar ca. 14.30-19.  Vad går de då ut på? Tänk dig kanske en lägerkväll: gemenskap, spel, nåt ätbart, andakt med mera! 

  • Ungdomssamling varje fredag i februari vanlig tid, 14.30-19. Droppa in innan kl. 16 då vi har andakt, fritt fram vanligen att komma innan 14.30 också.

Platsen är BUV:en, alltså Vasaesplanaden 3E vån 4. Hör av dig till Isak om du är intresserad av att droppa in tidigare på dagen, det går oftast bra. Välkommen med och ta helg på bästa sätt, tillsammans! 

Fortsätter våren 2023 BoB (Bibel och Bön)

För dig som är där runt 15-19 år ordnas BoB (Bibel och Bön)  på Sundom prästgård (Vinden). 

  • BoB lördagar klockan 13–16. 

Anmälan till Piritta. 044 480 8342. Lek, pyssel, kaffe, te och chill, andlig fördjupning i Markusevangeliet.

Grön av kärlek

Vi gör nåt skoj tillsammans som samtidigt inspirerar oss att leva hållbart! Namnet leker lite med uttrycket "grön av avund". Kan vi istället för avundet som leder oss att leva ohållbart, hitta inspiration att göra mera gröna val av kärlek till människor som lider på grund av klimatförändringarna? Låt oss prova!

Första tillfället är 11.2 på café Raawka som har öppet för oss kl. 18.30-20.30. Café Raawka har mycket växtbaserat, hållbart på sin meny. Församlingen bjuder på nåt att dricka och umgänget är fritt. Hundar är välkomna med! 

 

Har du önskemål om årets verksamhet?

Vi planerar som bäst kommande årets läger, grupper och samlingar. Ta jättegärna kontakt och önska – vad skulle du behöva? Vad tycker du att vore roligt att göra? Önska till exempel åt Isak eller Heidi.

Behöver du prata med någon?

Du kan alltid vända dig till någon i församlingen om du vill prata med någon – vi finns här för er! Det kan vara hur stort eller litet som helst. Skicka när som helst till exempel åt Isak på 044 480 8343. Ta hand om er!

Ta kontakt

tf. ungdomsarbetsledare
Vasaesplanaden 3 E vån. 4
65100 Vasa
ledare för kristen fostran
Vasaesplanaden 3 E vån. 4
65100 Vasa