Brändö församlingsgård

Kaptensgatan 14–16 , 65200 Vasa
044 480 8464 (vaktmästare), 044 480 8465 (vaktmästare-städare)

Mörkbrun tegelbyggnad

I Brändö församlingshem finns två församlingssalar, mångsidiga klubbutrymmen och diakonimottagning. Församlingssalarna som finns på andra våningen lämpar sig för kyrkliga förrättningar och olika evenemang. I den större salen finns 110 sittplatser och i den mindre 60 sittplatser. Mellan salarna finns ett utdelningskök med kaffe- och matservis. Sommaren 2020 medan det ännu finns bestämmelser om säkerhetsavstånd p.p.a. coronaepidemin är det maximala antalet personer som kan vistas i stora församlingssalen i Brändö församlingsgård 32 personer.

I stora salen finns flygel och i lilla salen piano. I båda salarna finns ljudåtergivningssystem och induktionsslinga.

I hallen vid huvudingången till församlingsgården finns det hiss och handikapptoalett. Fastigheten är utrustad med kameraövervakning.

Församlingsgården intill Brändö kyrka är ritad av arkitekt Sulo Kalliokoski 1968.

Länk till Brändö församlingsgårds räddningsplan (annan www-sida)

Utrymmesbokningar:

Brändö församlingsgård kan bokas för dop och minnesstunder via församlingarnas pastorskanslier: Pastorskansliet i Vasa svenska församlingVaasan suomalaisen seurakunnan kirkkoherranvirastoVähänkyrön seurakunnan kirkkoherranvirasto.

Församlingsgården kan också bokas för bröllopsfester, kalas och andra evenemang. Dessa bokningar görs via Vasa kyrkliga samfällighets utrymmesbokningar per telefon, e-post eller via en elektronisk utrymmeshyrningsblankett.

Telefonbetjäning vardagar kl. 9.30–11.30, tfn 044 480 8403
e-post: vaasan.tilavaraukset(a)evl.fi

Hörselslinga
Handikapptoalett
Toalett
Handikapp

Läge på kartan

må 14.9 kl. 18.00 -19.30

Kaptensgatan 14–16, 65200 Vasa

Samtalsgrupp för personer med funktionsnedsättning

Gemenskap, samtal, pyssel, andakt och kaffeservering.
fr 16.10 kl. 17.00 -20.00

Kaptensgatan 14–16, 65200 Vasa

Etnisk matkväll

Kvällarna är för dig som vill lära dig mera om kultur och mat från olika länder.