Brändö församlingsgård

Kaptensgatan 14–16, 65200 Vasa
044 480 8464 (vaktmästare), 044 480 8465 (vaktmästare-städare)

Brändö församlingsgård

I Brändö församlingshem finns två församlingssalar, mångsidiga klubbutrymmen och diakonimottagning. Församlingssalarna som finns på andra våningen lämpar sig för kyrkliga förrättningar och olika evenemang. I den större salen finns 110 sittplatser och i den mindre 60 sittplatser. Mellan salarna finns ett utdelningskök med kaffe- och matservis. I stora salen finns flygel och i lilla salen piano. I båda salarna finns ljudåtergivningssystem och induktionsslinga.

I hallen vid huvudingången till församlingsgården finns det hiss och handikapptoalett. Fastigheten är utrustad med kameraövervakning.

Församlingsgården intill Brändö kyrka är ritad av arkitekt Sulo Kalliokoski 1968.

Utrymmesbokningar:

Brändö församlingsgård kan bokas för dop och minnesstunder via församlingarnas pastorskanslier: Pastorskansliet i Vasa svenska församlingVaasan suomalaisen seurakunnan kirkkoherranvirastoVähänkyrön seurakunnan kirkkoherranvirasto.

Församlingsgården kan också bokas för bröllopsfester, kalas och andra evenemang. Dessa bokningar görs via Vasa kyrkliga samfällighets utrymmesbokningar per telefon, e-post eller via en elektronisk utrymmeshyrningsblankett.

Telefonbetjäning vardagar kl. 9.30–11.30, tfn 044 480 8403
e-post: vaasan.tilavaraukset(a)evl.fi

Hörselslinga
Handikapptoalett
Toalett
Handikapp

Läge på kartan

ti 23.4 kl. 13.00 -14.30

Kaptensgatan 14–16, 65200 Vasa

Brändö missionskrets

Brändö missionskrets samlas udda veckor med missionsarbetet i fokus kring andakt, kaffe och olika program.