Brändö församlingsgård

Kaptensgatan 14–16, 65200 Vasa
044 480 8464 (vaktmästare), 044 480 8465 (vaktmästare-städare)

Brändö församlingsgård

I Brändö församlingshem finns två församlingssalar, mångsidiga klubbutrymmen och diakonimottagning. Församlingssalarna som finns på andra våningen lämpar sig för kyrkliga förrättningar och olika evenemang. I den större salen finns 110 sittplatser och i den mindre 60 sittplatser. Mellan salarna finns ett utdelningskök med kaffe- och matservis. I stora salen finns flygel och i lilla salen piano. I båda salarna finns ljudåtergivningssystem och induktionsslinga.

I hallen vid huvudingången till församlingsgården finns det hiss och handikapptoalett. Fastigheten är utrustad med kameraövervakning.

Församlingsgården intill Brändö kyrka är ritad av arkitekt Sulo Kalliokoski 1968.

Länk till Brändö församlingsgårds räddningsplan (annan www-sida)

Utrymmesbokningar:

Brändö församlingsgård kan bokas för dop och minnesstunder via församlingarnas pastorskanslier: Pastorskansliet i Vasa svenska församlingVaasan suomalaisen seurakunnan kirkkoherranvirastoVähänkyrön seurakunnan kirkkoherranvirasto.

Församlingsgården kan också bokas för bröllopsfester, kalas och andra evenemang. Dessa bokningar görs via Vasa kyrkliga samfällighets utrymmesbokningar per telefon, e-post eller via en elektronisk utrymmeshyrningsblankett.

Telefonbetjäning vardagar kl. 9.30–11.30, tfn 044 480 8403
e-post: vaasan.tilavaraukset(a)evl.fi

Hörselslinga
Handikapptoalett
Toalett
Handikapp

Läge på kartan

on 4.9 kl. 13.00

Kaptensgatan 14–16, 65200 Vasa

Onsdagsträffen

Önskar du sällskap med andra daglediga? Välkommen!
to 5.9 kl. 18.00 -19.30

Kaptensgatan 14–16, 65200 Vasa

Familjeklubb

Familjeklubb för barnen tillsammans med vuxen.