Stora församlingssalen

Skolhusgatan 28 , 65100 Vasa
044 480 8425 (vaktmästare), 044 480 8424 (vaktmästare)

Utsidan av ett grått höghus.

Stora församlingssalen används främst för församlingarnas egna verksamhetsformer.

I salen finns flygel, ljudåtergivningssystem, induktionsslinga och videoprojektor.

Där finns 140 sittplatser.

I Vasa kyrkliga samfällighets utrymmen finns på grund av coronaviruspandemin begränsningar för hur många personer som får samlas. Uppgifterna om det maximala antalet personer i de olika utrymmena har sammanställts.

Länk till webbsida med sammanställning över begränsningarna i Vasa kyrkliga samfällighets utrymmen

Salen har förbindelse till ett tillredningskök. Stora församlingssalen är tillgänglig för rörelsehindrade via innergården med infarten vid Skolhusgatan 26.

Hörselslinga
Handikapptoalett
Toalett
Trådlöst nätverk