Pensionärsgrupper

Diakonins pensionärsgrupper

Ett antal pensionärsgrupper samlas terminsvis på olika håll i Vasa. Notera att grupperna håller sommar- och juluppehåll. Titta i evenemangskalendern för aktuell information. Närmare beskrivning av gupperna nedan.

Vi äter tillsammans (fd. tisdagsklubben)

Pensionärslunch i Dragnäsbäcks kyrka tisdagar udda veckor kl. 11.30–13. Lunch till självkostnadspris. Arr. Dragnäsbäcks kyrkas vänner. Kontaktperson Olle Victorzon, 044 091 9369.

Roparnäs missions- och pensionärskrets

Samlas tisdagar udda veckor kl. 13–14.30 i Roparnäs kyrka, ungdomsutrymmet, vån. 1. Kontaktperson Susanne Blomqvist.

Pensionärslunch

Samlas onsdagar kl. 11.30 i stora församlingssalen, Skolhusgatan 28. Lunchen kostar 7,50 euro. Kontaktperson Kerstin Borg.

Onsdagsträffen

Samlas onsdagar, jämna veckor kl. 13–14.30 i Brändö församlingsgård, vån. 1. Stickcafé och gemenskap. Kontaktperson Luisa Tast.

Gamla Vasa godingarna

En grupp i samarbete med Röda Korset som träffas en fredag i månaden kl. 13 i Haga prästgård. Kontaktperson Susanne Blomqvist.

Vuxensoppan

Pensionärer är också välkomna till Vuxensoppan i Sundom i prästgård några fredagakvällar per termin. Läs mer om Vuxensoppan på sidan Mat och pratKontaktperson Kerstin Borg.