Pensionärsgrupper

Diakonins pensionärsgrupper

Ett antal pensionärsgrupper samlas terminsvis på olika håll i Vasa. Notera att grupperna håller sommar- och juluppehåll. Titta i evenemangskalendern för aktuell information. Närmare beskrivning av grupperna nedan.

Vi äter tillsammans (fd. tisdagsklubben)

Pensionärslunch i Dragnäsbäcks kyrka tisdagar udda veckor kl. 11.30–13. Lunch till självkostnadspris. Arr. Dragnäsbäcks kyrkas vänner. Kontaktperson Olle Victorzon, 044 091 9369.

Pensionärslunch

Samlas onsdagar kl. 11.30 i stora församlingssalen, Skolhusgatan 28. Lunchen kostar 7,50 euro. Kontaktperson Kerstin Borg.

Onsdagsträffen

Samlas onsdagar, jämna veckor kl. 13–14.30 i Brändö församlingsgård, vån. 1. Stickcafé och gemenskap. Kontaktperson Kerstin Borg.

Vuxensoppan

Pensionärer är också välkomna till Vuxensoppan i Sundom i prästgård några fredagkvällar per termin. Läs mer om Vuxensoppan på sidan Mat och pratKontaktperson Kerstin Borg.

Tag kontakt

vik. ledande diakonitjänsteinnehavare
Vasaesplanaden 3 E, vån. 2
diakon, 60 %
Skutnäsvägen 6
65410 Sundom

Jag arbetar i regel tisdagartorsdagar.

diakoniarbetare, 60 %
Vasa svenska församling
Vasaesplanaden 3 E, vån. 2

Jag arbetar i regel tisdagartorsdagar.