Sandvikens församlingshem

Storalånggatan 77, 65100 Vasa
044 480 8424 (vaktmästare)

Sandvikens församlingshem

Församlingshemmet i Sandviken har klubblokaler och en församlingssal med 40 sittplatser. I lokalen finns ett litet kök. Församlingssalen lämpar sig för olika slag av mindre evenemang i församlingen, för fester och för möten. I salen finns ett piano. I köket finns en kaffeservis för 40 personer.

Utrymmesbokningar:

Sandvikens församlingshem kan bokas för dop och minnesstunder via församlingarnas pastorskanslier: Pastorskansliet i Vasa svenska församlingVaasan suomalaisen seurakunnan kirkkoherranvirastoVähänkyrön seurakunnan kirkkoherranvirasto.

Församlingshemmet kan också bokas för bröllopsfester, kalas och andra evenemang. Dessa bokningar görs via Vasa kyrkliga samfällighets utrymmesbokningar per telefon, e-post eller via en elektronisk utrymmeshyrningsblankett.

Telefonbetjäning vardagar kl. 9–11, tfn 044 480 8403
e-post: vaasan.tilavaraukset(a)evl.fi