Sandvikens församlingshem

Storalånggatan 77 , 65100 Vasa
044 480 8424 (vaktmästare)

Trevånings höghus av rött tegel.

Församlingshemmet i Sandviken har klubblokaler och en församlingssal med 40 sittplatser. I lokalen finns ett litet kök. Församlingssalen lämpar sig för olika slag av mindre evenemang i församlingen, för fester och för möten. I salen finns ett piano. I köket finns en kaffeservis för 40 personer.

I Vasa kyrkliga samfällighets utrymmen finns på grund av coronaviruspandemin begränsningar för hur många personer som får samlas. Uppgifterna om det maximala antalet personer i de olika utrymmena har sammanställts.

Länk till webbsida med sammanställning över begränsningarna i Vasa kyrkliga samfällighets utrymmen

Länk till Sandvikens församlingshems räddningsplan (annan www-sida)

Utrymmesbokningar:

Sandvikens församlingshem kan bokas för dop och minnesstunder via församlingarnas pastorskanslier.

Länk till Vasa svenska församlings webbsida pastorskansliet
Länk till Vasan suomalainen seurakuntas webbsida kirkkoherranvirasto
Länk till Vähänkyrön seurakuntas webbsida kirkkoherranvirasto

Församlingshemmen kan också bokas för bröllopsfester, kalas och andra evenemang. Dessa bokningar görs via Vasa kyrkliga samfällighets utrymmesbokningar per telefon, e-post eller via en elektronisk utrymmeshyrningsblankett