Vasa svenska församlings verksamhet för barn och familjer

Allt vi ordnar för barn i åldern 0–6 år hör under församlingens småbarnspedagogik (barnverksamheten) och verksamheten för barn i skolåldern (7–13 år) hör till Ungdomsarbetsledarna på barn-och ungdomsvåningens ansvarsområde. Tillsammans skapar vi de verksamhetsformer som familjerna behöver idag.

Välkommen med!

Länk till Barnbroschyr hösten 2020

Uppdatering 12.11.2020

Med anledning av den förvärrade coronasituationen i Vasa håller alla öppna grupper paus till 30.11:

Alla Små och Stora grupper

Babypsalmsång

Babycafé

Familjeklubben

Söndagsskolan

Håller öppet igen fr.o.m sö 15.11 i Gerby församlingsgård kl. 10.30

Junior och Skaparklubbar

Deltagare i Junior och de olika Skaparklubbarna blir meddelade om hur fortsättningen i november blir per mail

Dagklubbarna hålls öppna som normalt

Stöd av diakonin

Då ditt och din familjs liv känns speciellt jobbigt, kan du också beställa tid för ett kravlöst samtal hos en diakon i församlingen. Diakonerna hjälper också vid ekonomiska trångmål. Kontakta diakon Luisa Tast.

Tag kontakt

ledande ungdomsarbetsledare med ansvar för barn- och ungdomsverksamheten
Vasaesplanaden 3 E vån. 4
barn- och familjearbetare
Vasaesplanaden 3 E, vån. 4

Församlingens barnombud år 2020.

medlem i församlingsrådet

Församlingens barnombud 2019–2020.

Barnombud

Vasa svenska församling barnombud år 2020 är  barn- och familjearbetare Monika Lindvik och Rose-Marie Dahlgren-Sand (församlingsrådets representant). Barnombudets främsta uppgift är se till att barn beaktas i alla beslut som fattas i församlingen.