Vasa svenska församlings verksamhet för barn och familjer

Allt vi ordnar för barn i åldern 0–6 år hör under församlingens småbarnspedagogik (barnverksamheten) och verksamheten för barn i skolåldern (7–13 år) hör till Ungdomsbyråns ansvarsområde. Tillsammans skapar vi de verksamhetsformer som familjerna behöver idag.

Välkommen med!

Stöd av diakonin

Då ditt och din familjs liv känns speciellt jobbigt, kan du också beställa tid för ett kravlöst samtal hos en diakon i församlingen. Diakonerna hjälper också vid ekonomiska trångmål. Kontakta diakon Luisa Tast.

Tag kontakt

ledare för barnverksamheten
Skolhusgatan 26 A, vån. 3

Jobbar 80%, i regel ledig fredagar.

Ta gärna kontakt med mig i smått och stort som rör barnverksamheten för barn i åldern 0-6år. Jag finns till för er!

ledande ungdomsarbetsledare
Vasaesplanaden 3 E vån. 3
diakon
Kaptensgatan 14-16