Gerby församlingshem

Tallmarksvägen 3, 65280 Vasa
044 480 8464 (vahtimestari)

Gerby församlingshem

Gerby församlingshem passar för kyrkliga förrättningar, klubbverksamhet samt för olika evenemang.

I salen finns 100 sittplatser. Där finns piano och ljudåtergivningssystem. Fastigheten har även ett utdelningskök med kaffe- och matservis.

Längst bak i kyrksalen finns en plats för barn med mjuka mattor, sittdynor och möbler i barnstorlek såsom stolar, bord och ett skåp som fungerar som altare. Där finns leksaker, böcker och målartillbehör.

Parkeringen finns invid församlingshemmet. Rörelsehindrade har beaktats vid planeringen av fastigheten. Fastigheten är utrustad med kameraövervakning.

Gerby församlingshem är ritat av Arkkitehtitoimisto Aitoaho & Viljanen och blev är byggt år 1992. Fasaden totalrenoverades 2011–2012.

Utrymmesbokningar:

Gerby församlingshem kan bokas för dop och minnesstunder via församlingarnas pastorskanslier: Pastorskansliet i Vasa svenska församlingVaasan suomalaisen seurakunnan kirkkoherranvirastoVähänkyrön seurakunnan kirkkoherranvirasto.

Församlingshemmet kan också bokas för bröllopsfester, kalas och andra evenemang. Dessa bokningar görs via Vasa kyrkliga samfällighets utrymmesbokningar per telefon, e-post eller via en elektronisk utrymmeshyrningsblankett.

Telefonbetjäning vardagar kl. 9–11, tfn 044 480 8403
e-post: vaasan.tilavaraukset(a)evl.fi

Handikapptoalett
Toalett
Handikapp

Läge på kartan

ti 11.12 kl. 9.30 -11.00

Tallmarksvägen 3, 65280 Vasa

Musik-skoj

Musik-skoj är en musik-familjeklubb riktad till barn i åldern 0-6 år tillsammans med en vuxen.
ti 8.1 kl. 9.30 -11.00

Tallmarksvägen 3, 65280 Vasa