Församlingstidningen Kyrknytt

Vasa svenska församlings församlingstidning Kyrknytt delas ut fyra gånger per år till alla svensk- och tvåspråkiga hushåll i Vasa. Tidningen finns också i våra kyrkor och på webben.

Beställ Kyrknytt till din postlåda

Nu erbjuder vi möjligheten att beställa tidningen också om du har reklamförbud på postlådan. Registrera dig för utdelningen via länken nedan eller ring till pastorskansliet, 06 326 1309.

Om du vill avbeställa en ikraftvarande prenumeration på Kyrknytt kan du göra det via länken nedan eller genom att ringa pastorskansliet, 06 326 1309.

Läs artiklarna som webbnyheter

Alla artiklar som ingår i Kyrknytt publiceras också på vår webbsida.

Tipsa Kyrknytt redaktionen

Du kan skicka in ett anonymt tips med uppslag på teman eller personer som du skulle vilja läsa om i Kyrknytt.

Läs församlingens infoblad i digital form

Via dator är det enkelt att bläddra i den digitala tidningen. Om du använder mobiltelefon eller platta kan det lönas att ladda ner tidningen som pdf-fil via molnet med pilen som syns nere i högra hörnet då du öppnar den digitala tidningen.

Moln med pil.

Så här ser symbolen via vilken tidningen laddas ner som pdf ut.

Den digitala tidningen är inte i tillgänglig form. Artiklarna publiceras också på webben på Kyrknytts nyhetssida och evenemangen finns på webben i evenemangskalendern.

Länkar till Kyrknytt

Kyrknytt hösten 2020

Kyrknytt sommaren 2020

Kyrknytt våren 2020

Kyrknytt advent 2019

Informationsbroschyr om skriftskolan 2019–2020

Kyrknytt hösten 2019

Kyrknytt sommaren 2019

Kyrknytt våren 2019

Församlingstidningen Kyrknytt på golvet i en dörröppning.

Tag kontakt

informatör
Skolhusgatan 26 A, vån. 2

Webb, trycksaker, mediakontakt, sociala medier.