Dam och herrsångare ut församlingens körer uppträder. En stråkorkester ackompanjerar.

Musik för alla

Sången och musiken är Guds gåva till oss och ger oss kraft i vardagen. Musiken följer oss genom livet och ger glädje och tröst. Söndag som vardag förkunnas evangelium i toner av våra kantorer och församlingsbor. Musiken stöder församlingens böner och lovprisningar i högmässan och ger möjligheter att uttrycka nyanser i evangeliet där orden inte räcker till.

Vår önskan är att var och en ska få njuta av musiken, antingen som åhörare eller utövare.

Vi hoppas att du hittar något här som tilltalar dig. Om du själv vill vara med och musicera har vi flera körer som alltid är öppna för nya medlemmar. Vill du gå på konsert har du möjlighet att lyssna på musik i våra kyrkor året runt, och för det mesta dessutom helt gratis.

I församlingen finns fyra körer och två orkestrar.

I Musikskolan ges både enskild undervisning och gruppundervisning. De vanligaste instrumenten är piano, violin och gitarr.

De vackraste julsångerna för familjer

Gerby församlingshem lö 9.12 kl. 15

Barn- och ungdomssektorn tillsammans med Garagebandet, Anders Lundström.

Trefaldighetskyrkan lö 15. 12 kl. 18

Kom i god tid.
Damkören QuinnTon, Trefaldighetskyrkans kör, Wasa Bygdekör, Sundom skolkör, Vokalensemblen Röster, kompband, Karin Madsén, harpa, Satu Hiisvirta, flöjt, Monica Heikius, sång och dir., Dan Andersson, piano, Jimi Järvinen, orgel, Kirsi Tunkkari, dir., Satu Heininen, Mikael Forslund, Martin Sandberg, Luisa Tast.
Inbandningen sänds i Yle Fem 26.12 kl. 12 och Yle Vega 26.12 kl. 13.03.

Dragnäsbäcks kyrka sö 16.12 kl. 18
Skrivtolkad.
Johan och juristerna, Dan Andersson, Anders Lundström, andakt.

Sundom kyrka sö 16.12 kl. 18
Sundomkören, dir. Monica Heikius, Sundom spelmän, Malin Lindblom, Markus Linde.

Tag kontakt

Tjänstledig t.o.m. 31.12.2018