Unga vuxna

Brunchar

Nästa brunch för unga vuxna är lördag 10.12 klockan 10.30–13 på BUV. Vi äter gott, har gemenskap kring matbordet och har andakt. Vem är då en ung vuxen? Bruncharna är speciellt för för dig som är cirka 18–35 år. Boka in brunchen – du vill inte missa denna!

20.11 har vi också en specialbrunch på röstningsdagen för församlingsvalet. Vi brunchar först, och röstar sen i valet. Välkomna med också fastän ni förhandsröstat eller hör till annan församling. Till den här brunchen är ni välkomna som är 16 år eller äldre. Ni har väl noterat att redan 16-åringar får rösta i församlingsvalet? Skicka åt Isak om du är påväg (isak.edman@evl.fi/0444808343).

Bön och Lovsång

Vi lovsjunger och ber, delar vittnesbörd och det finns möjlighet till personlig förbön. Barnprogram finns parallellt i Kryptan. Servering.

• Datumet för nästa Bön och Lovsång är: 19.11.

Platsen är Trefaldighetskyrkan och det börjar klockan 18.

Studentpräst i högskolorna

Studentprästen Hanna Jern finns på plats vid Åbo Akademi och Hanken. Du får kontakt med Hanna på hanna.jern@evl.fi eller 044 480 8327, till exempel om du vill ha ett samtal med henne.

Gudstjänster

Vi firar gudstjänst med hela församlingen varje vecka klockan 13 i Trefaldighetskyrkan. Det firas också gudstjänster regelbundet i andra delar av Vasa, följ med under "Evenemang".

Tag kontakt

ledare för missionsarbete och internationellt arbete
Vasaesplanaden 3 E, vån. 3
församlingspastor
Skolhusgatan 26 A, vån. 3

Ansvarig för konfirmandarbetet.

Förutom att jag är präst har jag en ämneslärarutbildning inom livsåskådningskunskap, filosofi och religion. Jag har arbetserfarenhet från skolvärlden, småbarnsfostran och från barnskyddet där jag jobbat med ungdomar som har neuropsykiatriska funktionsnedsättningar.

tf. ungdomsarbetsledare
Vasaesplanaden 3 E vån. 4