Unga vuxna

 

Brunchar

Nästa brunch för unga vuxna är 4.5, vilket också är vårterminens sista brunch. Vi delar gemenskapen kring brunchbordet och har andakt med missionstema. Brunchen är till för dej som är ca. 18-35 år gammal. 

Anmäl er här via länken: Brunchanmälan 4.5

Te, stick och snack

Te, stick och snack har pågått året 2023-2024, men nu är nu på paus resten av våren och sommaren. Människor har tagit med ett egen handarbetsprojekt eller bara kommit med och umgåtts. Vi har varit kreativa, umgåtts, firat andakt med missionstema och ätit kvällsbit tillsammans. 

Platsen har varit Cross (Handelsesplanaden 4), unga vuxna-utrymmet. 

 

Studentpräst i högskolorna 

Studentprästen Hanna Jern finns på plats vid Åbo Akademi och Hanken. Du får kontakt med Hanna på hanna.jern@evl.fi eller 044 480 8327, till exempel om du vill ha ett samtal om något. Tveka inte att ta kontakt om smått eller stort! 

Gudstjänster

Vi firar gudstjänst med hela församlingen varje vecka klockan 13 i Trefaldighetskyrkan. Det firas också gudstjänster regelbundet i andra delar av Vasa, följ med under "Evenemang".

 

Tag kontakt

ledare för missionsarbete och internationellt arbete
Hartmansgränden 6
65100 Vasa

Medlem i församlingens miljöteam.

tf. kaplan, Sundom kapellförsamling
Skutnäsvägen 6
65410 Sundom

Förutom att jag är präst har jag en ämneslärarutbildning inom livsåskådningskunskap, filosofi och religion. Jag har arbetserfarenhet från skolvärlden, småbarnsfostran och från barnskyddet där jag jobbat med ungdomar som har neuropsykiatriska funktionsnedsättningar. 

ungdomsteolog
Hartmansgränden 6
65100 Vasa

Ansvarig för konfirmandarbetet. Vasa svenska församlings Rättvis handel kontaktperson.

ledare för kristen fostran
Hartmansgränden 6
65100 Vasa