Bröd skuret i skivor.

Mathjälp

Diakonins matjälp

Tisdag

• Morgonmål/diakonbrunch klockan 9.30-11 (startar 10.1.2023) i Brändö församlingsgård, ingång vid diakonimottagningen. Vi bjuder på morgongröt och smörgås.
  • Diakonilunch klockan 12-13 i Korsnäståget, Kapelbacksvägen 8.

Onsdag

• Morgonmål/diakonibrunch klockan 9.30–11 (startar 11.1.2023) i Lilla församlingsalen, Skolhusgatan 26 A. Vi bjuder på morgongröt och smörgås.

Mathjälp Vasa

Föreningens syfte är att från detaljhandeln i Vasa med omnejd samla in livsmedel som annars skulle gå till avfallshanteringen, och att dela ut den till behövande inom samma område. Föreningen fullföljer sitt syfte genom att på olika platser inom området dela ut livsmedlen åt behövande samt att samarbeta med andra organisationer med liknande mål.

Utdelning på alla platser klockan 14.

Måndagar

• Logistikcentralen Handelsesplanaden 22.
  • Dragnäsbäcks kyrka Gerbyvägen 27.

Onsdag

• Ristikka, Fräsargatan 2 (innergården).

• Smedsby, Smedsbyvägen 224.
  • Vaasan helluntaiseurakunta, Stationsgatan 24.

• Logistikcentralen Handelsesplanaden 22.

Länk till Mathjälp Vasas webbsidaÖppna länk i ny flik

John Åsvik, ordförande i Vasa Mathjälpsförening
telefon: 050 560 2930
e-post: john.asvik@netikka.fi

Tag kontakt

ledande diakonitjänsteinnehavare
Vasaesplanaden 3 E, vån. 2

Jag är socionom/diakon YH med tilläggsstudier i själavård. Även utbildad arbetshandledare. Jag har många års erfarenhet av diakoniarbete i olika församlingar och även erfarenhet inom barnskyddet och att jobba med ungdomar och deras familjer.