Lillkyro församlingsgård

Kirstantie 7, 66500 Lillkyro
044 480 8426 (vaktmästare-städare)
044 480 8510 Lillkyro församlings pastorskansli

Pastorskansliet betjänar må–ti, to–fre kl. 9–13 och ons kl. 12–17

Ljusgrå tegelbyggnad med kors på väggen.

Det nya församlingshemmet i Lillkyro blev klart sommaren 2018. I utrymmena ordnas verksamhet för barn, familjer och ungdomar. Försasmlingsmedlemmar har möjlighet att köpa servering till minnesstunder och familjehögtider via Vasa kyrkliga samfällighet.

Köksväsendets prislista (pdf 30 kB)

I byggnaden som planerats av arkitektbyrå NAC Arkkitehdit Ab finns församlingssal, matsal med intilliggande kök, pastorskansli samt ungdoms- och dagklubbsutrymmen.

I festsalen ryms 125 personer och i matsalen 85 personer.

Församlingsgården är tillgänglig, funktionell och utrustad med modern teknik.

Länk till Lillkyro församlingsgårds räddningsplan (annan www-sida)

Rum med sittdynor i olika färger. Rum med sittggrupp och sittdynor i olika färger. Vid väggen ett lågt skåp med ett kors ovanpå.
Dagklubbsutrymmen Ungdomsutrymmen
Rum med matsalsbord och stolar. Sal med svarta stolar utrdadade i. I förgrunden en lampa som ser ut som en träboll.
Matsalen Festsalen

Utrymmesbokningar:

Lillkyro församlingshem kan bokas för dop och minnesstunder via församlingarnas pastorskanslier: Pastorskansliet i Vasa svenska församlingVaasan suomalaisen seurakunnan kirkkoherranvirastoVähänkyrön seurakunnan kirkkoherranvirasto.

Församlingsgården kan också bokas för bröllopsfester, kalas och andra evenemang. Dessa bokningar görs via Vasa kyrkliga samfällighets utrymmesbokningar per telefon, e-post eller via en elektronisk utrymmeshyrningsblankett.

Telefonbetjäning vardagar kl. 9.30–11.30, tfn 044 480 8403
e-post: vaasan.tilavaraukset(a)evl.fi