Lillkyro församlingsgård

Kirstantie 7, 66500 Lillkyro
044 480 8426 (vaktmästare-städare)
044 480 8510 Lillkyro församlings pastorskansli

Pastorskansliet betjänar må–ti, to–fre kl. 9–13 och ons kl. 12–17

Ljusgrå tegelbyggnad med kors på väggen.

Det nya församlingshemmet i Lillkyro blev klart sommaren 2018. I utrymmena ordnas verksamhet för barn, familjer och ungdomar. Försasmlingsmedlemmar har möjlighet att köpa servering till minnesstunder och familjehögtider via Vasa kyrkliga samfällighet.

Länk till prislistan för serveringen på Vasa kyrkliga samfällighets webbsida

I byggnaden som planerats av arkitektbyrå NAC Arkkitehdit Ab finns församlingssal, matsal med intilliggande kök, pastorskansli samt ungdoms- och dagklubbsutrymmen.

I festsalen ryms 125 personer och i matsalen 85 personer.

Församlingsgården är tillgänglig, funktionell och utrustad med modern teknik.

Länk till Lillkyro församlingsgårds räddningsplan (annan www-sida)

Rum med sittdynor i olika färger. Rum med sittggrupp och sittdynor i olika färger. Vid väggen ett lågt skåp med ett kors ovanpå.
Dagklubbsutrymmen Ungdomsutrymmen
Rum med matsalsbord och stolar. Sal med svarta stolar utrdadade i. I förgrunden en lampa som ser ut som en träboll.
Matsalen Festsalen

Utrymmesbokningar:

Lillkyro församlingshem kan bokas för dop och minnesstunder via församlingarnas pastorskanslier: Pastorskansliet i Vasa svenska församlingVaasan suomalaisen seurakunnan kirkkoherranvirastoVähänkyrön seurakunnan kirkkoherranvirasto.

Församlingsgården kan också bokas för bröllopsfester, kalas och andra evenemang. Dessa bokningar görs via Vasa kyrkliga samfällighets utrymmesbokningar per telefon, e-post eller via en elektronisk utrymmeshyrningsblankett.

Telefonbetjäning vardagar kl. 9.30–11.30, tfn 044 480 8403
e-post: vaasan.tilavaraukset(a)evl.fi