Lillkyro församlingsgård

Kirstantie 7, 66500 Lillkyro
044 480 8426 (vaktmästare-städare)
(06) 477 8800 Lillkyro församlings pastorskansli

Pastorskansliet betjänar må–ti, to–fre kl. 9–13 och ons kl. 12–17

Lillkyro församlingsgård

Det nya församlingshemmet i Lillkyro blev klart sommaren 2018. I utrymmena ordnas verksamhet för barn, familjer och ungdomar. Försasmlingsmedlemmar har möjlighet att köpa servering till minnesstunder och familjehögtider via Vasa kyrkliga samfällighet.

Köksväsendets prislista (pdf 30 kB)

I byggnaden som planerats av arkitektbyrå NAC Arkkitehdit Ab finns församlingssal, matsal med intilliggande kök, pastorskansli samt ungdoms- och dagklubbsutrymmen.

Byggytan är ungefär 950 m2 stor.

Församlingsgården är tillgänglig, funktionell och utrustad med modern teknik.

Dagklubbsutrymmen Ungdomsutrymmen
Matsalen Festsalen

Utrymmesbokningar:

Lillkyro församlingshem kan bokas för dop och minnesstunder via församlingarnas pastorskanslier: Pastorskansliet i Vasa svenska församlingVaasan suomalaisen seurakunnan kirkkoherranvirastoVähänkyrön seurakunnan kirkkoherranvirasto.

Församlingsgården kan också bokas för bröllopsfester, kalas och andra evenemang. Dessa bokningar görs via Vasa kyrkliga samfällighets utrymmesbokningar per telefon, e-post eller via en elektronisk utrymmeshyrningsblankett.

Telefonbetjäning vardagar kl. 9–11, tfn 044 480 8403
e-post: vaasan.tilavaraukset(a)evl.fi