Kerstin Borg

diakon
Skutnäsvägen 6
65410 Sundom

Diakonimottagning i Sundom prästgård, Skutnäsvägen 6 enligt tidsbeställning. För invånare bosatta i Sundom.

Jag är socionom yh och diakon med tilläggsstudier i att leda retreater, själavård och andlig fördjupning. Jag är också certifierad handledare i sorgbearbetning och kan ge stöd vid olika förluster både individuellt och i grupp.

Ett av mina ledord är ett citat av Viktor Frankl: "Vi kan inte ha full kontroll vad livet gör med oss men vi kan välja vad vi gör med det liv som blir oss givet".

Monica Heikius

kantor
Skolhusgatan 26 A, vån. 3

Sundomkören, Sundom skolkör, sångundervisning

Malin Lindblom

kaplan, Sundom kapellförsamling
Skutnäsvägen 6
65410 Sundom

Vasa svenska församlings Rättvis handel kontaktperson.

Jag är präst med lång själavårdsutbildning. Som präst har jag i över 20 år mött människor i alla åldrar och i olika livssituationer. Det som du kämpar med är inte för litet eller för stort att prata om. För mig är det viktigt att lyssna och att mötas och söka vägar framåt. När man får berätta om det man kämpar med kan tankar klarna och bördan kännas lite mindre.

"Visa mig, Herre, din väg" Ps 86:11

Anne Pelkkikangas