Sundom prästgård

Skutnäsvägen 6, 65410 Sundom
044 480 8468 (vaktmästare-städare)

Sundom prästgård

Den värdefulla prästgårdsbyggnaden från 1877 totalrenoverades i ursprunglig stil 1998–1999 och fasaderna 2011. I anslutning till den stilfulla salen finns ett kök samt rum för möten och servering. Svenska församlingen har även diakonimottagning i prästgården. Festsalen har 80 sittplatser, piano och ljudåtergivningssystem.

I andra våningen finns det rum för ungdomsverksamhet. Prästgårdens samlingslokaler lämpar sig för församlingarnas olika evenemang och för familjefester. Prästgården är tillgänglig för rörelsehindrade och har handikapptoalett. På gården finns en separat byggnad för dagklubbar för barn.

Fastigheten är utrustad med kameraövervakning.

Parkering finns i närheten av prästgården.

Utrymmesbokningar:

Sundom prästgård kan bokas för dop och minnesstunder via församlingarnas pastorskanslier: Pastorskansliet i Vasa svenska församlingVaasan suomalaisen seurakunnan kirkkoherranvirastoVähänkyrön seurakunnan kirkkoherranvirasto.

Prästgården kan också bokas för bröllopsfester, kalas och andra evenemang. Dessa bokningar görs via Vasa kyrkliga samfällighets utrymmesbokningar per telefon, e-post eller via en elektronisk utrymmeshyrningsblankett.

Telefonbetjäning vardagar kl. 9–11, tfn 044 480 8403
e-post: vaasan.tilavaraukset(a)evl.fi

Handikapptoalett
Toalett
Handikapp

Läge på kartan

må 10.12 kl. 9.30

Skutnäsvägen 6, 65410 Sundom

Små och Stora

Familjeklubb som riktar sig till barn i åldern 0-6 år tillsammans med en vuxen.
ti 11.12 kl. 19.00 -21.00

Skutnäsvägen 6, 65410 Sundom